Navigate / search

A venit comunitatea Lumea SEO PPC din vacanta

Comunitatea Lumea Seo PPC a revenit pe 16 Octombrie in Bucuresti asa ca evenimentul Lumea SEO PPC a fost si de data asta unul interesant, cu multe intrebari si speram cu raspunsuri bune la problemele ridicate.

Au vorbit sustinatori deja vechi ai evenimentului: Diana Bancu, specialist SEM la ISEOM, Vlad Andries, freelancer specialist pe marketing de performanta si subsemnatul. Subiectul discutat a fost legat de campaniile PPC de scurta durata, subiect pe care il voi dezvolta cu siguranta intr-un articol dedicat.

Am adaugat aici prezentarea mea in caz ca vreti sa o rasfoiti si va astept cu intrebari pe aceata tema in cadrul comentariilor. Va astept sa fiti prezenti la editiile viitoare, tot la Orange Concept Store si in proportie de 90%, tot Sambata.

Uite si inregistrarea video a prezentarii iMunteanu Video.
Mai jos aveti articolul cu prezentarea evenimentului in intregime pe siteul LumeaSeoPPC.ro la editia din 16 Octombrie Lumea Seo PPC

Ionut Munteanu

Comments

Games

Si mie mi-ar placea sa stau in bucuresti sa pot merge la intalniri de genul asta poate as mai invata si eu cate ceva nou..

Desene Animate

Frumos si “bun venit inapoi” 😀

Calivita

Sunt multi specialisti SEO romani de la care mai toti astia incepatori ar trebui sa invatam