Navigate / search

A venit comunitatea Lumea SEO PPC din vacanta

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Comunitatea Lumea Seo PPC a revenit pe 16 Octombrie in Bucuresti asa ca evenimentul Lumea SEO PPC a fost si de data asta unul interesant, cu multe intrebari si speram cu raspunsuri bune la problemele ridicate.

Au vorbit sustinatori deja vechi ai evenimentului: Diana Bancu, specialist SEM la ISEOM, Vlad Andries, freelancer specialist pe marketing de performanta si subsemnatul. Subiectul discutat a fost legat de campaniile PPC de scurta durata, subiect pe care il voi dezvolta cu siguranta intr-un articol dedicat.

Am adaugat aici prezentarea mea in caz ca vreti sa o rasfoiti si va astept cu intrebari pe aceata tema in cadrul comentariilor. Va astept sa fiti prezenti la editiile viitoare, tot la Orange Concept Store si in proportie de 90%, tot Sambata.

Uite si inregistrarea video a prezentarii iMunteanu Video.
Mai jos aveti articolul cu prezentarea evenimentului in intregime pe siteul LumeaSeoPPC.ro la editia din 16 Octombrie Lumea Seo PPC

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Ionut Munteanu

Comments

Games

Si mie mi-ar placea sa stau in bucuresti sa pot merge la intalniri de genul asta poate as mai invata si eu cate ceva nou..

Desene Animate

Frumos si “bun venit inapoi” 😀

Calivita

Sunt multi specialisti SEO romani de la care mai toti astia incepatori ar trebui sa invatam