X
    Categories: Evenimente din Online

Am fost la Webstock 2011

Ce este Webstock? Evenimentul consta intr-o serie de conferinte si seminarii despre tendinte si tactici de comunicare in social media dedicate pietei locale, organizat de Evensys, in parteneriat cu Vodafone Romania.

Conferintele constau in intalniri interactive despre bune practici in comunicare si promovare. In fapt, o sursa consistenta de informatii actuale despre internet si noi tehnici de folosire a acestuia in comunicarea online. Toamna lui 2011 este una generoasa in evenimente utile pentru comunitatea online romaneasca, ceea ce ma bucura.

Cum a fost ediția 2011 Webstock? Editia din 23 septembrie 2011 Bucuresti a fost o editie extinsa, cu resurse consumate pe masura. Dar pentru mine Webstock e mai mult decat un eveniment, e un moment in care sunt printre cunoscuti, cu multi dintre ei am lucrat, fie ca am fost angajat de ei sau i-am angajat eu, cu altii lucrez acum, cu toti am avut, am si voi avea o legatura.

Prin sesiunile desfasurate a acoperit cele trei tendinte majore actuale: (1) Pro Blogging – prezentari tematice de la bloggeri pentru bloggeri sau pentru consumatorii de blog-uri; (2) Future Trends, o sectiune sub semnul tehnicii moderne actuale, de interes pentru designeri si developeri si (3) Social Media Professionals – un domeniu ce inca isi asteapta profesionalizarea practicienilor.

Cine a participat? La conferinte au fost doua tipuri de participanti: cei prezenti in sala si cei care au ales sa urmareasca evenimentul live online. Din pacate, pentru sesiuni, eu nu m-am numarat printre cei din prima categorie, dar am luat parte la Webstock Awards.

Daca s-a muncit, era cazul sa se adune rodul muncii depuse! Campanii frumoase si foarte frumoase au fost nominalizate, iar sub deviza: „may the best win” au fost desemnate proiectele castigatoare, evident criteriile pot fi subiective.

Felicitari Cristi si felicitari tuturor celor participanti!

Ionut Munteanu :