Navigate / search

Butonul “Automate” din Google Adwords

Am dat peste un buton nou in Google Adwords. Dupa cum m-am obisnuit, din cand in cand vad cum apar butoane si optiuni noi la toate serviciile Google. Frumoasa dimineata cand am descoperit butonul Dimensions; sau mai bune spus tab-ul Dimensions.

Astazi, ca in orice alta zi, interesat de progresul campaniilor PPC, am accesat Google Adwords si am descoperit, langa butonul Alerts si langa butonul More Actions, pe bara de sub grafic daca il aveti activat, la nivel de Cuvinte Cheie dar si la Ad-uri butonul Automate.

Aceasta noua optiune poate fi folosita pentru a automatiza gestionarea campaniilor de promovare, dupa cum ii spune si denumirea, Automate, astfel se poate opta pentru a pune pauza la licitarea pentru un cuvant daca acesta scade sub anumiti indicatori sau a creste sau scadea pretul de licitatie sub sau peste o anumita valoare, si astea sunt doar cateva dintre cele mai comune automatizari.

Atasez un print screen al acestei optiuni pentru a il identifica mai usor si ii invit pe specialisti sa o exploreze.

Butonul Automate in Google Adwords

P.S. Daca aceasta optiune nu este inca disponibila in contul vostru de Adwords, nu disperati, din cate am observat Google selecteaza sa afiseze doar la un numar limitat de oameni (nu sunt aceeasi de fiecarea data ) inainte de a lansa o optiune noua.

Ionut Munteanu

Comments

raducu

Mai pe scurt, ti se pare util ?

iMunteanu

da 🙂

Haine

Eu cred ca este foarte util cand gestionezi mai multe campanii, sua ai mai multe conturi si trebuie sa faci fatza gestionarii corecte.

Florin Goanta

Este util, dar tb sa functioneze pentru toti.

Happy Turism

Este destul de practica optinuea dupa ce te obisnuiesti cu ea.

haineonline

intradevar este o solutie utila, ne face sa ne simplificam acctiunile

Mobila Ploiesti

Ca si Advertiser imi este complet necunoscuta aceasta latura de publicitate. Chiar as vrea sa gasesc si eu un tutorial Google Adwords pentru incepatori. Ceva simplu de inteles, nu am nevoie de ceva structurat, ca la scoala, pentru ca pot si eu sa citesc si sa vad ce face fiecare buti, insa as vrea sa stiu cum se foloseste la capacitate maxima acest serviciu….

iMunteanu

Mobila Ploiesti, nu inteleg, vrei ceva pentru incepatori, vrei sa folosesti sistemul la capacitate maxima, vrei sa fii advertiser si sa folosesti Google Adwords pentru clienti sau vrei sa folosesti pentru afacerea ta?

Ospatarescu

Foarte util cand gestionezi mai multe campanii

ramicori

mi se pare foarte util pentru cei ce gestioneaza mai mutle conturi mai multe companii si f usor de folosit odata ce te obisnuiesti cu ea

Mario

este util 😀

ramicori

asteptam niste articole noi ar trebuii sa scrii mai dess

Cassini

Interesant,o sa verific si eu 😀

Retete usoare

Foarte util pentru cei care fac mai multe campanii de promovare ..

Adidasi

Nici la mine nu apare acest buton, dar sper sa impletenteze sistemul in toate conturile. Mi se pare un lucru util.

Tony

E un buton util. Eu nu am cont adwords dar ma gandeam ca trebuia sa existe de mult asa ceva. In curand o sa imi fac unul insa si o sa vad mai indeaproape cu ce se mananca adwords.

iMunteanu

@Tony te invit la Lumea Seo PPC, eveniment lunar despre SEO si PPC, aici poti pune intrebari si poti afla detalii de la specialisti (vezi http://www.lumeaseoppc.ro)

Online Games

ii utila optiunea cu Automate cand gestionezi mai multe campanii,totusi la tine se simte diferenta cu adwords?eu de ex cand am pus buget 5$/zi imi veneau vizite si etc si sa zicem ca din adsense faceam 1-2euro asta in cel mai fericit caz,deci daca faci o convertire etc cat bagi si cat scoti iesi pe minus..poate nu erau setate la mine bine sau asa trb sa fie nu stiu,ma lamuresti tu daca ai timp..

Carucioare

La mine nu apare, dar cu siguranta este un test facut de Google pe anumiti utlizatori. Imi place ca Google mereu incearca sa ne ofere cele mai bune servicii posibile. Sunt foarte interesati de munca lor si de beneficiile transmise omenirii.

Manusi dama

Nici nu am observat acest buton. Inclin sa cred ca este un test. Ar oferi un control mult mai usor asupra unei campanii.

jocuri full

Intr-adevar Google uimeste prin tot ce creeaza, pentru ca administreaza bine toate proiectele (adwords, adsense, android, gmail, search, etc)
si in consecinta au si rata mare de castig.
Normal, nu?…

Ceasuri Online

Butonul este foarte util si te scuteste de multe batai de cap. Cu alte cuvinte poti dormi mai linistit noaptea, te ajuta sa-ti controlezi bugetul si campania mult mai bine.