X
    Categories: PPC Marketing

Butonul “Automate” din Google Adwords

Am dat peste un buton nou in Google Adwords. Dupa cum m-am obisnuit, din cand in cand vad cum apar butoane si optiuni noi la toate serviciile Google. Frumoasa dimineata cand am descoperit butonul Dimensions; sau mai bune spus tab-ul Dimensions.

Astazi, ca in orice alta zi, interesat de progresul campaniilor PPC, am accesat Google Adwords si am descoperit, langa butonul Alerts si langa butonul More Actions, pe bara de sub grafic daca il aveti activat, la nivel de Cuvinte Cheie dar si la Ad-uri butonul Automate.

Aceasta noua optiune poate fi folosita pentru a automatiza gestionarea campaniilor de promovare, dupa cum ii spune si denumirea, Automate, astfel se poate opta pentru a pune pauza la licitarea pentru un cuvant daca acesta scade sub anumiti indicatori sau a creste sau scadea pretul de licitatie sub sau peste o anumita valoare, si astea sunt doar cateva dintre cele mai comune automatizari.

Atasez un print screen al acestei optiuni pentru a il identifica mai usor si ii invit pe specialisti sa o exploreze.

P.S. Daca aceasta optiune nu este inca disponibila in contul vostru de Adwords, nu disperati, din cate am observat Google selecteaza sa afiseze doar la un numar limitat de oameni (nu sunt aceeasi de fiecarea data ) inainte de a lansa o optiune noua.

Ionut Munteanu :