Navigate / search

[Guest Post] Cum a fost Internet & Mobile World pentru WebDigital? (Miruna Popazu)

Suntem mândri de faptul că Webdigital a contribuit la promovarea acestui eveniment și că am reușit cu ajutorul Google AdWords și Facebook să ținem aproape audiența interesată de Internet & Mobile World.

Acest eveniment a avut ca scop atragerea atenției asupra mediului online și accentuarea beneficiilor investiției în toate resursele pe care internetul le pune la dispoziție. Dacă nu ați reușit să ajungeți la această ediție și sunteți pasionați de online, nu ratați urmatoarul eveniment ce va avea loc anul viitor.

În cadrul conferințelor organizate am aflat răspunsuri la întrebări legate de:

  • template marketing vs. contemplative marketing
  • cum folosești responsabil canalele de comunicare online și cum poți calcula ROI-ul în mediul online
  • care sunt beneficiile rețelelor sociale și cum poți vedea care a fost impactul utilizării acestora
  • cum au fost realizate campaniile de promovare pentru filmele românești și faptul că pentru această sferă, canalele de comunicare offline (TV, word of mouth) și online se îmbină perfect
  • cum te poți promova utilizând QR code-uri și care sunt detaliile tehnice de care trebuie să ții cont atunci când te gândești la implementarea unui QR code pe un ambalaj de produs sau te gândești la poziționarea lui într-o vitrină a unui magazin
  • Augmented Reality și Near Field Communications
  • care este următorul pas pe care ar trebui sa îl faci după ce ai strâns o comunitate semnificativă de fani pe pagina ta de Facebook

Am întâlnit acolo parteneri de-ai noștri, printre care SEO MonitorConectoo și alții. Am avut alături clienți și am cunoscut oameni noi cu care ne dorim să împărtășim pasiunea noastră pentru marketing online.

În plus, Ionuț a povestit despre ceea ce înseamnă promovarea pe internet, Performance based Advertising și Pay Per Click Marketing pentru industrii ca leisure, entertainment și fashion.

Ionut Munteanu IMWorld

S-a vorbit despre beneficiile marketing-ului online și despre care sunt implicațiile acestuia la nivelul business-urilor din aceste industrii. Au fost prezentate exemple cu toți indicatorii: click-uri (Clicks), afișări (Impressions), rata de click (CTR), costul pe click (cost-per-click) și conversii.

Dacă v-ați propus să mergeți la evenimente la fel de interesante pe viitor, spuneți-ne și nouă neapărat! Mai multe despre acest eveniment si despre alte evenimente interesante la care va invitam gasiti pe pagina noastră de Facebook sau pe Twitter. Abia așteptăm să ne întâlnim cu cât mai mulți dintre voi!

Miruna Popazu,
Webdigital, Agenția ta specializată in PPC Marketing.

Ionut Munteanu

Comments