Navigate / search

Cum alergam sa gasesc o banca

Mai tineti minte cand va povesteam cum alergam sa gasesc o banca deschisa pana la ora 17:00 in ultimele minute si cand am ajuns la 16:45 am fost nevoit sa fac tot felul de semne in fata usii ca sa reusesc s-o conving pe doamna dinauntru sa-mi dea voie sa intru?

Ati putea spune ca nu am insistat suficient de mult, avand in vedere ca pana la urma doamna nu mi-a deschis, motivandu-si alegerea cu un rand de semne care-mi spuneau „Nu vedeti ca e deja plin? Unde sa va mai primesc? Se inchide in 15 minute”.

N-as vrea sa spun ca asta e o particularitate a Romaniei. Prin tarile prin care am fost in vacante si am avut inevitabil de lucru cu ultimele 10-15 minute pana la inchidere, n-am avut de-a face cu oameni care sa aiba reticente in a-mi spune lucruri similare: „Hai hai hai, ca mai sunt 10 minute”, bineinteles in limba respectivei tari. Ma refer la austrieci cu acest exemplu, iar aici n-am cum sa dau vina pe comunism, din cata istorie stiu eu.

Tot ce trebuia era sa platesc o amenda care urma sa implineasca 48 de ore si sa se dubleze si sa retrag o suma de bani. Pe langa refuzul doamnei care mi-a aratat cele 10 minute ramase pe ceas, la o a doua tentativa m-am trezit si cu o lista lunga de acte necesare celei de-a doua operatiuni. N-am reusit, deci, sa rezolv nici de data asta nimic in timpul disponibil si a trebuit sa aman. M-am gasit, din nou, pus in fata unui serviciu care in loc sa ma ajute sa nu pierd timpul, s-a dovedit a fi un mare „tempofag”.

OTP Smart Start
OTP Start Smart

Acum cateva zile am gasit un landing page la o campanie OTP Bank pentru OTP Smart Start.

Pe langa optiunile clasice de card, internet banking si alte cateva, uimitor este ca poti si sa-ti deschizi contul ONLINE. Au si TAG Manager pe site, nu stiu exact ce cod au adaugat prin TAG Manager, daca Analytics-ul nou sau cel vechi, daca construiesc sau nu liste calitative de remarketing dar formularul de contact este simplu si au pagina de “succes”.

M-am gandit ca pentru avantajele astea, pentru timpul castigat si in umbra experientelor trecute, am zis ca merita remarcat. Mai ales ca eviti usile inchise in nas si lista interminabila de acte si copii pe care sa nu uiti ca le ai cu tine.

Am adaugat si un infografic cu detalii ca sa nu fie complet inutil acest articol pentru cei care chiar vor sa foloseasca serviciile.

Bine, acum au gasit si ei sa faca oferta asta cand tocmai am sa trecem de 100.000 de euro CA anuala si astfel sa nu fie potrivit si pentru noi acest produs. Dar poate salvam timpul altora care-s la inceput de drum.

Ah, si in caz ca va intrebati, nici in ziua de azi n-am rezolvat problema pe care trebuia s-o rezolv la banca ce se inchide neoficial la 16:45, despre care va spuneam la inceput, si pentru ca mi-a fost peste mana am decis s-o abandonez complet pentru ca deja mi-a ocupat prea mult timp.

infographic-1

Ionut Munteanu