Navigate / search

David Ogilvy, un spamer sau sunteti voi niste imbecili

Citeam in urma cu ceva zile despre spam si despre rautatea cu care tratam spamul. Fiecare bucata de informatie care ajunge la noi de mai multe ori ar putea fi considerata spam, insa de ce ne simtim frustrati si ofuscati de informatie.

De fiecare data cand deschidem televizorul si avem plasare de produs intr-o emisiune, avem calup de publicitate in mijlocul filmului, avem concursuri cu premii produse, mergem pe strada si peste tot vedem panouri cu diverse, atunci nu mai suferim?

Am realizat ca suntem atat de ipocriti incat ne frustreaza si ne ataca doar ceea ce putem controla. Si ce poate fi mai usor de controlat decat a noastra draga casuta de email, unde oricum nu primim decat un email pe an (e o metafora). Si atunci cand primim acele informatii-agresive-suparatoare-nesolicitate ne cad galoanele, suntem atinsi de jeg.

Suntem indrazneti sa ne luam la bataie cu orice are 60 de kg si mai sub 1.70 sau cu o femeie, dar cand e “ceafa lata” de 130 si 1.90 nu prea te mai dai jos sa incepi sa latri. Latrati ma la “viagra” si la multi alti mari spammeri si mai scutiti prapaditii de autohtoni de incercarea lor de a trasmite informatie muncita.

Asta a propos de prima dragoste a lui David O.

Ionut Munteanu

Comments

munteanu

eu sunt imunteanu si sunt un spamer

Produse Bio

Fiecare considera spamul cu vrea. Nu putem judeca pe nimeni dar cred nu ar trebui sa ne tratam cu as aindiferenta unui pe alti ca nimeni nu face rau nimanui cu un simplu comentariu.

Cristiana Mirea

Consider ca si Spamul este BUN, pt ca este un altfel de marketing.
In schimb consider ca nu ar trebui sa abuzezi de SPAM la aceasi produs/site/firma, ca define DERANJANT.

LM

Un medicament este bun atunci cand, in primul rand, nu face rau…! Spamul, purtator de informatie este bun atat timp cat informatia transmisa nu face rau.
Daca mai are si o coada de …vierme… Eu unul sterg spamul de la adresa pe care n-o cunosc sau nu-mi spune mare lucru.

Cristiana Mirea

Apropo de Spam, in inboxul meu au ajuns Spamuri de la Neogen, Lumea e mica (site tot al celor de la neogen), Spam de la FACEBOOK, deci Spamul fac toti, sau aproape TOTI, dar totul are o limita, multi nu cunosc insa limita.

munteanu

“Lumea e mica” nu e de la Neogen. Dar asa este emailuri trimitem toti.

Invisible

“Am realizat ca suntem atat de ipocriti incat ne frustreaza si ne ataca doar ceea ce putem controla”
Foarte adevarat!!!

Apropo, eu sunt Mr. Invisible, de la invisibleyahoo.ro si mai fac uneori si pe spammerul, dar incerc sa-mi castig painea prin multa munca.. in cele mai corecte moduri posibile.

Salut, toate cele bune.

Cristiana Mirea

Eu stiam ca Neogen are Lumea e mica. Multumesc de info.
Keep in touch.

mutare

Spam ca spam dar ce zici de nesimtitii aia de trimit ca spam emailuri de phising. Sunt bombardat de ele, la multe banci la care nici n-am cont. Mereu ii raportez pentru ca stiu ca sunt oameni care pun botu si se trezesc fara economiile de o viata.

Pizza Constanta

Interesant articolul, chiar ma gandeam si eu la asta. Oare o fi normal?!

munteanu

Emailurile de phishing ar trebui raportare tocmai pentru ca sunt altii care pun botul.

Trebuie sa facem totusi distinctia intre acest timp de SPAM si o oferta de servicii trimisa prin email, care poate fi refuzata si daca din greseala ajunge la cineva care are nevoie, nimeni nu este pacalit.

munteanu

@pizza
🙂

mobila

Numai mie imi aduce de Ceausescu?

anunturi

@Cristiana Mirea facebook nu face spam. Ori era o tentativa de phising ori cineva cunoscut ti-a trimis ceva prin facebook.
Si mai nou daca nu stiati, daca mesajul primit continele datele de identificare ale celui ce l-a trimis nu este considerat spam.

licitatii

nu cred ca este normal ce se intampla.

Cristi

spamul nu are limite..si exista peste tot in forme de care de multe ori nici nu ne dam seama…dar tot spam e…tu ai dat un exemplu bun