X
    Categories: Părerile mele

David Ogilvy, un spamer sau sunteti voi niste imbecili

Citeam in urma cu ceva zile despre spam si despre rautatea cu care tratam spamul. Fiecare bucata de informatie care ajunge la noi de mai multe ori ar putea fi considerata spam, insa de ce ne simtim frustrati si ofuscati de informatie.

De fiecare data cand deschidem televizorul si avem plasare de produs intr-o emisiune, avem calup de publicitate in mijlocul filmului, avem concursuri cu premii produse, mergem pe strada si peste tot vedem panouri cu diverse, atunci nu mai suferim?

Am realizat ca suntem atat de ipocriti incat ne frustreaza si ne ataca doar ceea ce putem controla. Si ce poate fi mai usor de controlat decat a noastra draga casuta de email, unde oricum nu primim decat un email pe an (e o metafora). Si atunci cand primim acele informatii-agresive-suparatoare-nesolicitate ne cad galoanele, suntem atinsi de jeg.

Suntem indrazneti sa ne luam la bataie cu orice are 60 de kg si mai sub 1.70 sau cu o femeie, dar cand e “ceafa lata” de 130 si 1.90 nu prea te mai dai jos sa incepi sa latri. Latrati ma la “viagra” si la multi alti mari spammeri si mai scutiti prapaditii de autohtoni de incercarea lor de a trasmite informatie muncita.

Asta a propos de prima dragoste a lui David O.

Ionut Munteanu :