Navigate / search

Dupa 48 zile in Adobe Romania (ADRO)

Ultimele 48 de zile au fost foarte pline si s-au derulat in mare viteza. Am plecat de la Republika Interactive. M-a recrutat si angajat Adobe Romania pentru pozitia de Sr. Marketing Manager pentru Business Catalyst. Am cunoscut peste 150 de oameni din echipa ADRO (Adobe Romania). Am fost impreuna cu ei in teambuilding in Bulgaria.

Am zburat pentru prima data peste ocean si mai mult de 11 ore. Am scapat de frica de zbor. Am experimentat diferenta de fus orar, invatand si o noua fraza: “jet lag”. Am aterizat si vazut centrul orasului Los Angeles, Hollywood Blv si LAX.

Am participat la ADOBE MAX 2011, cel mai mare eveniment pentru audienta Adobe. In Los Angeles am cunoscut oameni incredibili din Adobe din toata lumea si din alte companii. Am cunoscut cei mai de succes parteneri Business Catalyst. M-am bucurat sa vad optimismul cu care oamenii vorbeau despre viitorul produsului, despre viitorul afacerii lor si despre Creative Cloud.

M-am simtit foarte aproape de acesti oameni, vorbim aceeasi limba. Dupa 31 zile ma uitam la Webdigital, la Lumea Seo PPC si la Scoala de Internet si erau undeva departe. Cateodata trebuie sa mergi sau sa zbori pana la celalalt capat al lumii sa-ti dai seama ce vrei sa faci cu lucrurile care se intampla langa tine.

Pentru cateva zile m-am gandit ca e doar nostalgia. Abia dupa 48 de zile, dupa ce am inceput sa simt gustul intalnirilor lungi si sa incep sa vorbesc “corporatista” am realizat ca acum este momentul cand trebuie sa lupt 12-15 ore pe zi, sa-mi planific si sa-mi organizez perfect timpul, sa-mi prioritizez taskurile si sa-mi ating obiectivele.

Va spun toate astea pentru ca, dupa 48 de zile de privit apusul in cladirea ADRO, am decis sa continui sa dezvolt portofoliul de clienti pentru Webdigital, sa contribui la educarea si dezvoltarea acestei mici piete din Romania prin Lumea SEO PPC si Scoala de Internet. Poate intr-o zi WebDigital va fi cumparata de vreo corporatie, ramane de vazut. Atunci voi putea scrie si eu o poveste de succes precum Alexandru C si Bogdan R.

Dar pana atunci va invit sa va cresteti propria afacerea prin campanii de marketing online bazate pe performanta. Va astept sa ma sunati si va invitam la sediul Webdigital care va fi pe Strada 11 Iunie, langa clubul Fabrica, incepand cu 1 Noiembrie 2011.

P.S. Sa clarific pentru cei care cred ca limbajul meu este alambicat si greoi. Da, dupa 48 de zile am decis sa nu merg inainte cu corporatia si sa ma intorc si sa dezvolt full-time propriile mele proiecte.

Update: La 1 Octombrie 2012 ne-am mutat intr-o locatie mai mare la Pta. Unirii, pe Strada Oitelor 22

Ionut Munteanu

Comments

1nu

Vezi că strada e cu o luna mai devreme, 11 Iunie.