Navigate / search

Etnia “romana”, niste oi idioate

“Sunt rom si am obosit sa fiu calcat in picioare in fiecare zi” este sloganul unei campanii pentru protectia comunitatii romilor, inca una; plina de energie si mesaje de forma “Da-mi o sansa”, “Cunoaste-ma inainte sa ma judeci”, excelent si bravo creatorilor.

Cred insa ca singurul motiv pentru care aceste infecte campanii sunt derulate este generarea de profit, mi-e lehamite de abjectia ipocriziei, noi suntem niste pierduti si promovam campanii pentru a salva alti pierduti, pozand in personaje pozitive.

Plecand de la premisa asta propun urmatoarea campanie “Sunt roman si am obosit sa fiu calcat in picioare in fiecare zi”, ce bine suna, “Cunoaste-ma inainte sa ma judeci, boule”

Trist este optimismul cu care se vorbeste despre emanciparea romilor, libertatile minoritatii maghiare, drepturile cainilor vagabonzi, deseurile, insa nimeni nu vorbeste despre emanciparea romanilor in tara lor, libertatile romanilor in viata de zi cu zi, drepturile romanilor si asta pentru ca ne place si ne preocum de altii inainte de noi; este ceea ce ne defineste ca si natie cel putin idioata cu caracteristicile: Eba, Becali, Vadim.

“Sa traim bine” nu va ramane decat un misto facut de un cioban care si-a controlat oile intr-un moment catarctic intelectual dovedindu-si siesi ca este foarte meserias si bengos.

“Unde esti tu Tepes Doamne, ca punand mana pe ei / Sa-i imparti in doua cete de mojici si de misei” (din memorie)

Ionut Munteanu

Comments

biscu

acum cineva trebuia sa țipe \"sunt aici, sunt aici !!!\" 😀

Unde esti tu Țepeș, Doamne? Ca punând mâna pe ei,
Să-i imparți în două cete, de nebuni și de mișei,
Și țn doua temniți large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni!

misto de tot articolul !!!!

Planul de media

Care sunt preferintele tale politice, iMunteanu? Cu cine tii? Cine crezi ca se va ocupa de emanciparea romanilor?

Suntem intrigati de infractiunile comise de tigani pentru ca sunt cele mai mediatizate, insa ce se intampla cu violatorii, hotii, criminalii, politicienii romani ?!?!

Clar e nevoie de o emancipare a romanilor, insa una in care sa invatam cum sa ne comportam cu semenii nostrii!

Frumos articol : Cred ca ar trebui sa faci o categorie gen : ” Zi-le iMunteanu “

demostene

Toate se puteau rezolva daca Christos spunea, macar o data, la intalnirile lui cu apostolii, ca faci un pacat daca esti prost! Ca la cata incredere au romanii in biserica rezolvam si noi problema asta…

munteanu

@demostene foarte marfa.

Da, adevarat.

Poate preotul ala de i-a spus lui Val Vladescu ca daca nu se supune poate “sa-l si suga”, cel de la biserica ce bate clopotele in semn de protest.

valentina

Cum nu vii tu Tepes doamne, ca punand mâna pe ei,
Sã-i imparti în doua cete: în smintiti si în misei….

carucioare copii

buna intrebare! unde o fi Vlad Tepes?

Alin Mechenici

Oamenii ca multime de oi sunt asa cum stim, insa luati separat sunt asa cum sunt. Intelege-i si pe ei 😛

Chiuvete granit

Degeaba s-ar intoarce Tepes. N-ar putea sa faca fata printre oamenii astia buni din guvern, l-ar tepui imediat. Daca in schimb ar veni si nea Mircea si nea Mihai si nea Stefan si nea Carol si altii care sunt romani, atunci poate ar fi altceva. E nevoie de concentratie mare pentru a elimina toti microbii…

RomeoS

Cam aceleasi semntimente m-au incercat si pe mine cand am traversat la romana peste porcaria amintita. Interesant este ca nu este legal sa mazgalesti asfaltu cu dude de astea. Stiu o companie care a incercat sa fac traseu personalizat spre unul din magazine si nu au avut voie de la primarie sau drumuri (ceva de genu asta)
Ai omis insa si poponarii care iti pun pumnu in gura. Te trezesti cu ei la intalnire si din senin, inainte de a incepe treaba arunca pastila: sa stiti ca eu sunt gay. Aveti ceva impotriva?
Binenteles ca avem ceva impotriva. In momentul in care te dai discrimintat nu contraza ca esti incapabil si atunci daca acea discutie esueaza tu esti un homofob.

piese auto

Sloganurile si campaniile sunt penteu generare de profit, ai dreptare, dar romii chiar au nevoie de educatie. Sunt oameni ca si noi dar, majiritatea, fara educatie.

CV model

In tara aceasta rromi sunt mai favotizati decat noi. primesc ajutoare ca sa nu munceasca. In transportul in comun e plin de ei si nu au bilet, iar numeni nu se leaga de ei.