Navigate / search

Evenimente de Marketing Online la care va astept si unde vorbesc

Lunile de vara pot fi cu usurinta dedicate evenimentelor in marketing online. Conferintele Nationale de E-Commerce s-au incheiat. La Gpec impreuna cu Cristi Ignat am vorbit despre Google Adwords pentru motorul de cautare si Google Adwords solutia de Remarketing, de segmentare si targetare comportamentata a audientei.

Acum ma pregatesc de Noaptea Agentiilor (si ce noapte o sa fie), insa voi fi prezent si va astept sa fiti in sala la Brasov Internet Festival unde voi vorbi despre ce este Pay Per Click Marketing, despre cat de importanta, controlabila si necesara este promovarea pe internet.

Care sunt tipurile de marketing unde media se plateste pe click si care sunt particularitatile acestora. Voi vorbi despre micii intreprinzatori si despre nevoile acestora de promovare. Despre bugetul necesar pentru a te promova si despre estimarile pe care le pot face. Vezi si ceilalti speakeri pe site!

Si inca nu s-a terminat luna Mai si va astept la inca o noua editie Lumea SEO PPC.

Luna Iunie incepe cu SEM Days, cel mai mare eveniment anual despre SEO si PPC Marketing. Acesta este evenimentul pe care il astept cel mai mult.

(to be continued…)

Ionut Munteanu