X
    Categories: Evenimente din Online

Evenimente din industria online unde ma gasiti saptamana asta

Doua evenimente la care ma gasiti saptamana asta:

Particip cu cea mai mare placere la orice eveniment la care pot vorbi despre SEO si PPC marketing si ma bucur ca exista interes din ce in ce mai mult pentru acest domeniu. Tocmai de aceea saptamana aceasta sunt implicat in doua evenimente:

1. eCommerce Meet-up

Miercuri, 20 octombrie, am fost invitat ca speaker la eCommerce Meet-up, unde voi vorbi despre: “Planificarea campaniilor PPC pentru un magazin online”. Evenimentul are ca tema principala: “Cum asiguri succesul magazinului tau online” si ma bucur ca am alaturi alti practicieni de top ce doresc cresterea domeniului de eCommerce: Claudiu Murariu, Adriana Iordan, Florinel Chis, Mirel Palada si Bogdan Aron.

Detalii despre evenimentul eCommerce Meet-up

2. IMTO Iasi

Vineri si Sambata ma gasiti la IMTO Iasi, unde voi sustine un workshop despre “Mesajele din campaniile Adwords” si voi astepta intrebarile voastre pe tema: “Cum integram SEO & SEM cu alte tehnici de marketing online si offline”. Evenimentul este impartit pe 2 zile si este un eveniment dedicat optimizarii si marketingului pe motoarele de cautare.

Printre speakeri se numara: Adriana Iordan, Ciprian Gavriliu, Bogdan Aron, Claudiu Murariu, Gabriel “Krumel” Curcudel, Gabi Nistoran, Cristina Andrei, Razvan Alexa si Razvan Antonescu.

Toate informatiile de care ai nevoie pentru a afla mai multe despre acest eveniment le găsești pe site-ul IMTO.

Va astept cu drag!

Ionut Munteanu :