Navigate / search

De la #HerniaLuiI direct la Evenimentul NetCamp 2010

Direct din pat, dupa operatie de hernie de disc ma pregatesc psihic si fizic de evenimentul NetCamp 2010 pe care nu vreau sa il ratez.

Incepe pe 8 Decembrie, este la cea de-a 4a editie si este primul eveniment dedicat antreprenorilor online si dezvoltatorilor de proiecte web si mobile.

Din cate am inteles motto-ul evenimentului este “Tu cu cine faci business online”. Este organizat de Manafu iar tema mi se pare interesanta.

Din cate am vazut de la Evensys, organizatorul evenimentul exista si beneficii directe pentru diferite categorii de participanti: pentru studenti, acestia pot beneficia de una din “bursele” Ursus@NetCamp, programatorii sau designerii poti invata partea de business necesara intr-un start-up la Launch48, asta daca vor sa inceapa un business. Iar pentru cei care au deja un proiect online, pot intalni investitori de la VentureConnect si profesionisti in marketingului online.

Evenimentul are loc la Hotel JW Marriott, Miercuri, 8 decembrie, cu incepere de la ora 9.00. Inregistrarea participantilor se face intre 8.00 si 8.45.

Daca va era dor de mine ma puteti gasi la eveniment. Nu e recomandat sa stau mai mult de 3 ore pe scaun asa ca nu o sa ma gasiti intr-un singur loc. 🙂

Va astept !
P.S. Lumea Seo PPC va fi organizat in luna Decembrie la mijlocul lunii, cum v-ati obisnuit.

Ionut Munteanu

Comments

Lenjerie pat

Ce pacxat ca nu se organizeaza astefl de intalniri si in alte orase ale tarii.