Navigate / search

Ficatul lui iMunteanu: Buna!

Salut!

Poate ca ar trebui sa stau in locul meu sub plamanul dreapt si deasupra stomacului si sa-mi vad frumusel de existenta non-verbala. Eh nu, si chiar daca pare ca acest cartier este rau famat si la fiecare cearta a stomacului sunt deranjat ma simt fascinant.

Aseara spre exemplu am primit spre rafinare vin rosu sec care, foarte placut, m-a obosit peste masura. Si daca asta nu ar fi fost suficient tot aseara l-au incarcat pe vecinu cu tiramisu, friptura si “dracu’ sa-i ia pe hapsanii astia” cu ce au mai gasit. Asta, adica vecinu dormea de vreo cateva ore dar s-a trezit si sa vezi ce robotea saracu.

Vecinu de sus era incarcat cu multe fumuri de parca 10 ani de fumat nu i-ar fi ajuns si cand venera retragerea de la consumul activ de tutun pasivitatea l-a atins. Atat de mult fum in jur incat la un moment dat a spus: Cff, cff!

L-am inteles si i-am spus lui sefu sa ne caram de-acolo; zis si facut si am ajuns intr-un loc civilizat unde nivelul de fum era tolerabil insa unde l-au umplut pe vecinu de jos.

Cand s-a trezit l-am tinut de vorba pe Stomacu’ fiind tot treaz si prins in ale mele. Spunea ca nu a inteles de ce am inceput cu biscutiti digestivi si ciocolata, am continuat cu pizza piperata si tiramisu si am culminat cu friptura cu sos si cu neplacutii cartofi si mult vin.

Acum ne-am trezit si obositi comandam un drum spre baie si speram ca astazi o sa fie mai organizate lucrurile.

Ce s-a intamplat poate are de-a face cu faptul ca echilibrul este plecat in teambuilding. 🙂

Ionut Munteanu

Comments

Anca

S-a intors echilibrul din team building. Ficatului ii va fi mai bine 🙂

LM

,,Ăl’ de la mansardă” știe multe, dar, din păcate, nu-l prea ascultăm pentru că este prea logic, prea… tehnocrat și prea… personalizat. Uneori ascultăm mai mult de simțuri pentru că sunt mai aproape de noi, necesită mai puțină… gândire și nu ne deosebește de…turmă.Spor la succes!

Pariloto

O sa fie mai bine pe zi ce trece 🙂

Cata

1. salut;
2. nu vreau link de la tine, desi te poti gandi la asta, no-follow-re 🙂 ;
3. felicitari pentru ce faci, cred ca faci bine; cand ne batem pe niste cuvinte cheie? 🙂 ;
4. unde ai fost in teambuilding ?;
5. cand te insori ? 🙂 ;
6. spor.

munteanu

:))

multumesc, merg mai mult pe online brand reputation, folosind tehnici de seo si mai putin pe seo traditional pe short terms

Anca a fost in teambuilding…eu am fost in Bucuresti in teambuilding 🙂

Pe 18 septembrie

Multumesc la fel… *te astept la evenimentul Lumea Seo PPC http://www.lumeaseoppc.ro

Plante Medicinale

Ca in Fight Club…I’m Munteanu’s liver speaking.

Fatade Case

Cate zile din viata lui si-a pierdut in aceea seara habar nu ai:)).

Model CV

Frumoasa descriere. Sunt sigur ca a fost si dureroasa. Fiecare mai are cate o scapare, dar domnul Ficat, nu accepta provocarile dure.