Navigate / search

Fidelizarea audienței (@lumeaseoppc #102)

Dupa cea de-a 100 ediție a evenimentului Lumea SEO PPC, mi-am dorit să revin cu o prezentare pe tema fidelizării audienței prin PPC Marketing. Și dacă la primele ediții LSP (Lumea SEO PPC) metodele și tehnicile care puteau fi folosite pentru a fideliza o audieță erau ceva mai sărăcăcioase, acum atât Google cât și Facebook ne oferă o gamă extrem de complexă de mecanisme prin care putem face acest lucru.

În urma prezentării de Joi, 28.08, vreau să înțelegeți ce anumite putem obține, ce tipuri de campanii sunt disponibile pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Și care sunt stadiile în care se află audiența și cum trebuie comunicat în fiecare etapă.

Vom discuta despre metodele prin care se poate fideliza audienței, despre cum aduci pe site vizitatori care te știu deja, atât prin metode de SEO cât și de PPC, alături de speakerii acestei ediții.

Vă așteptăm pe 28 august 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta), la ediția cu numărul 102 Lumea SEO PPC. Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul “lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile).

Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu. Mai multe detalii despre eveniment puteți pe acest link de pe websiteul evenimentului.

Ionut Munteanu