Navigate / search

La IMTO (Focus pe SEO si SEM)

A fost frumos la Iasi, la IMTO, eveniment centrat pe SEO si SEM. Multi oameni interesati de acest domeniu, multi specialisti dar si clienti. Lung drumul pana la Iasi insa compania a fost placuta: Tudor Totolici, Dragos Smeu si Razvan Gradinaru; cum am intrat toti in Peugeot si acum este un mister. Cum am mers inghesuiti pana la Iasi, iar un mister; dar evenimentul s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Am adaugat prezentarea, in caz ca nu ati intrat inca pe www.imto.ro sa vedeti toate prezentarile.

Am dat si un interviu video pe care o sa il public in aceast articol imediat ce o sa intru in posesia lui. Pana atunci pe blogul www.imto.ro au publicat un interviu blitz. Cam asa incepe:

Intrebarea 1.
Scade importanta SEO & SEM fata de acum 3 ani, daca ne uitam la popularitatea altor tactici (ex. Social Media)?
Importanta nu va scadea cat timp mecanismul prin care utilizatorii gasesc informatia se bazeaza pe motoarele de cautare. SEM este esential pentru generarea de vizitatori noi si relevanti. Specialistii in marketing bazat pe motoare de cautare (SEM) vor fi regasiti mai des ca parte din echipele de marketing online ale companiilor. De asemenea, importanta acestor specialisti va creste, de exemplu vor fi solicitati sa (citeste tot Interviului Bliz cu Ionut Munteanu pe www.imto.ro)

Multumesc tuturor participantilor.
Au castigat doua vouchere ce urmeaza a fi folosite pentru campanii de PPC Marina Enachi si Mihaela Matei. Felicitari!

Ionut Munteanu

Comments

Games

interesanta prezentare, as fi vrut sa fiu si eu acolo ca ar fi fost mult mai frumos..

HaHaHa

eu nu inteleg ceva: pentru ce se fac meetinguri sau intruniri de familiarizare cu seo si sem cand cine vrea se poate inorma direct de pe internet, iar cu siguranta nu este nevoie de ‘specialisti’ noi cand si asa la noi in romania se cam practica carpeala in locul angajarii de oameni competenti…

iMunteanu

si cum ti s-ar parea corect, sa nu mai facem nici un fel de intalniri, sa stam ascusi in casa si eventual sa comunicam prin mesaje fara identitate si sa spunem despre alti ca sunt oricum incompetenti si carpesc si cam asta ar fi corect… nu?

da tu de ce ai scris aici? ca nu imi dau seama ce rost are sa-ti spui parerea oricum exista 100 mai buni ca tine, inca 1000 mai buni ca mine, de ce te mai deranjezi? oricum in Romania nimic nu are rost, nu?

Alex

Am aflat prea tarziu de IMTO. Pe cand evenimente asemanatoare si in Bucuresti?

edeea

mi-ar fi placut si mie, cred ar fi fosti destul de intresant chiar si pentru o fata

Cata

Imi pare rau pentru ca nu am putot sa fiu si eu prezent la IMTO anul asta. O parte dintre oamenii care au ceva de spus pot fi ascultati doar la evenimente de genul acesta. In Bucuresti nu organizati nimic ?

FIlme Noi

Am fost si eu super !

Jucarii copii

Importanta SEO nu scade niciodata din cauza retelelor de socializare. Acestea din urma ar putea ajuta la Seo, dar nu sa fie un adversar.