X
    Categories: Evenimente din Online

La IMTO (Focus pe SEO si SEM)

A fost frumos la Iasi, la IMTO, eveniment centrat pe SEO si SEM. Multi oameni interesati de acest domeniu, multi specialisti dar si clienti. Lung drumul pana la Iasi insa compania a fost placuta: Tudor Totolici, Dragos Smeu si Razvan Gradinaru; cum am intrat toti in Peugeot si acum este un mister. Cum am mers inghesuiti pana la Iasi, iar un mister; dar evenimentul s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Am adaugat prezentarea, in caz ca nu ati intrat inca pe www.imto.ro sa vedeti toate prezentarile.

Am dat si un interviu video pe care o sa il public in aceast articol imediat ce o sa intru in posesia lui. Pana atunci pe blogul www.imto.ro au publicat un interviu blitz. Cam asa incepe:

Intrebarea 1.
Scade importanta SEO & SEM fata de acum 3 ani, daca ne uitam la popularitatea altor tactici (ex. Social Media)?
Importanta nu va scadea cat timp mecanismul prin care utilizatorii gasesc informatia se bazeaza pe motoarele de cautare. SEM este esential pentru generarea de vizitatori noi si relevanti. Specialistii in marketing bazat pe motoare de cautare (SEM) vor fi regasiti mai des ca parte din echipele de marketing online ale companiilor. De asemenea, importanta acestor specialisti va creste, de exemplu vor fi solicitati sa (citeste tot Interviului Bliz cu Ionut Munteanu pe www.imto.ro)

Multumesc tuturor participantilor.
Au castigat doua vouchere ce urmeaza a fi folosite pentru campanii de PPC Marina Enachi si Mihaela Matei. Felicitari!

Ionut Munteanu :