Navigate / search

Inca o zi in pielea mea (despre critica marului prea verde)

Este incredibil cum unii draguti de ei arhitecti ai web-ului romanesc se arunca precum mustele la cacat dupa gunoaiele din ochii altora. Atunci cand vad ca e doar o neintelegere se simt imbecili si frustrati de impotenta lor intelectuala.

Mi-e groaza de cei idioti pentru care eroarea si greseala nu sunt pasi spre perfectiune ci spre o gaura neagra ce ustura pe critic.

De ce nu sunt lasati toti cei care scriu o bucatica de cod sa fie fericiti cu bucatica lor, de ce nu se bucura ipocritii de simplu fapt ca cineva a mai facut ceva. Mie mi se umple sufletul cand un bleg a instalat un Joomla sau un Mambo, cand unu mai istelel a adaugat un plugin pe wordpress…foarte bine.

Inseamna ca si noi din structura Neandertaliana a cosmicului internet ne indreptam spre realitatea corporala a internetului, mergem spre normalitatea acestui mediu si fiecare dintre cei care scriu corect sau gresit cate o linie de cod pun osu’ la aceasta constructie.

Felicitari manolilor care pun caramizile internetului nepotilor mei si anaisme ipocritilor care nu apreciaza.

“Va iubesc la egal pe toti” (Mamaia mea a spus asta)

Ionut Munteanu

Comments

andy

Sper din tot sufletul meu gol (pentru ca sincer se umple greu) nu bati apropouri la mine 😛 … sunt destul de sigur ca nu o faci, insa involuntar m-ai atins!

Mie mi se rupe sufletul in doua cand vad ca un procent urias de joomla ocupa domenii de web experts pe internetul romanesc, mi se rupe sufletul cand vad ca wordpress este platforma preferata de barfa a majoritatii acestora, mi se rupe sufletul ca toti vor firma, ca toti stiu, ca toti pot sa faca.

greseala care duce spre perfectiune este atunci cand o faci tu (cand iti faci propria-ti platforma)… cand esti incapabil sa instalezi si sa configurezi ce i-a trecut prin cap altuia esti pur si simplu incapabil si este normal sa fi criticat.

Traim intr-o perioada in care iti poti face blog, intr-o forma incipienta in nici mai mult, nici mai putin decat 1 ora. Asta plecand de la nimic; platforma ta, ideea ta, eu-ul tau. ot ce vrei, scriptat si compilat!
Cu toate astea putini sunt cei care se incumeta sa faca asta…it’s not trendy,nu-i asa?… cred ca numar pe degete platformele veritabile romanesti care au iesit pe piata (jobber este probabil ce-a mai recenta si mai rasunatoare) si sunt sigur ca orice critica adusa lor nu a fost considerata altceva decat un bug report. Daca isi instalau wordpress in loc sa faca ce au facut si li s-ar fi adus critici, sunt sigur ca posturile blogului ar fi fost pline de critici la critici and so on… deh, asa sunt web 2.0-istii cu musca pe caciula tot timpul. Tot ce ar trebui sa realizeze este ca ei fac web-ul ce-i drept, dar in calitate de useri… nimic mai mult…nu fac decat sa foloseasca ceea ce altii creaza, sa dea feedback direct sau indirect si, uneori, voluntar sau involuntar sa contribuie la dezvoltarea a ceea ce au primit pe gratis.

Asa ca atunci cand primesc o critica ar fi bine sa taca si sa inghita, sa asculte si sa se gandeasca, mai ales daca vine dintr-o sursa argumentata si documentata.

Ii iubesc doar pe cei care merita, uneori nici pe aia!

All the best!

munteanu

Doamne doamne cat te-am determinat sa scrii
[ma simt foarte foarte happy]

Critica constructiva este cel mai bun lucru, vezi tu, vezi Olivian si nu numai.

Bineinteles ca nu ma refeream la tine, ma refeream la cei care critica de dragul criticii, de dragul intruziunii in lumile altora, ma refer la cei care nu apreciaza faptele imperfecte ale unora care pun fie si un firicel de praf pentru a construi cladirea, la ei ma refer.

Eu iti doresc tie tot ce imi doresti tu mie de 2 ori :).

andy

Vezi cu dorinta asta… ca poate te ajunge! 😛

C U soon!

teflon

Faci teasing? Spune si despre cine e vorba

munteanu

am vazut ce-ai scris si iti multumesc.

nu cred insa ca a barfi mai mult decat a spune o generalitate este necesar.

🙂 sper sa fie un teasing si sa te pacaleasca sa intri sa citesti si alte articole. 😉

Andreea

Eu stiu altfel: Nu fac discriminare, va urasc pe toti la fel. :))
Lol.