Navigate / search

La Seo World Coffee


2009.12.04 Ionut MUNTEANU – 1. Atentie la detalii in campaniile AdWords
Vezi mai multe video din Evenimente

Prezentare Ionut MUNTEANU la Orange Concept Store in data de 4 decembrie 2009, pe tema AdWords. Prezentare nivel avansat.


2009.12.04 Ionut MUNTEANU – 2. Organizeaza-te cu cap. Campanie servicii AdWords
Vezi mai multe video din Evenimente

Am prezentat si am fost bucuros ca oamenii erau interesati sa invete, printe ei am gasit clienti, prieteni si colegi profesionisti.

Felicitari @SEOWorldCoffee si @olivian_breda mai multe informatii despre participanti gasiti pe siteul intalnirii SEO World Coffee

Ionut Munteanu

Comments

Bogdan Aron

Bune prezentari.

Esti talentat 🙂

munteanu

Dragul meu @bogdanaron pe langa faptul ca am amintit de tine, te astept la editia noua din ianuarie a Clickplanners, esti speaker man…

Promovare Adwords

Felicitari Ionut!Asteptam Click Planners!

6030

Genurile astea de prezentari ar trebui sa se extinda si in licee. In scoala generala, la orele de informatica se invata notiunile de baza despre un calculator (pe care copii le stiu deja de la gradinita), iar la liceu se preda office-ul, in timp ce elevii stau pe messenger. In plus, aceasta activitate este in plina dezvoltare si de viitor.

Olivian BREDA

Mersi mult că mă ajuţi să popularizez evenimentul, Ionuţ! 🙂

Florin Anghel

Sarbatori Fericite!Ionut,din pacate nu am mai putut sa vin la acest eveniment minunat,in care am invatat ceva in primele doua editii.Din pacate, sunt ocupat cu jobul meu,la mine este mai problematic.Felicitari tie,lui Olivian si lui Bogdan Mandru,pentru popularizarea sistemului SEO.
Craciun Fericit!

Id-uri

felicitari pentru prezentari,la mai multe de acest gen!