Navigate / search

Linkedin Ads in Romania (Linkedin PPC in Romania) (0.5)

Surpriza, surpriza: Linkedin Ads in Romania. Incredibil este insa cum am ajuns la aceasta informatie. Vorbeam despre formele de promovare PPC, despre acele cateva retele sociale prin care se poate face PPC si regretam ca reteaua mea favorita, Linkedin nu permite la acest moment targetarea audientei in Romania.

Am observat cateva campanii romanesti pe Linkedin insa am ramas la convingerea (cum se intampla pana nu demult) ca acele campanii fac selectia audientei prin mesaj (textul fiind in Romana).

Cum am aflat insa ca functioneaza si targetarea pe Romania. Un tanar, nu cu mult peste 19 ani a intrat intr-o polemica cu mine in care sustinea vehement ca el stie sigur ca pe Linkedin se pot face campanii pay-per-click in Romania. Plin de mine si fundamentat de experientele anterioare in care repetat am fost dezamagit (cele 6 campanii de test din contul meu de linkedin) mi-am sustinut fara rezerva punctul de vedere.

Tanarul a renuntat la un moment dat sub pretextul ca poate nu a observat cu atentie targetarea pentru Romania si pentru a evita penibilul generat de aceasta lipsa de informatie.

Intrigat de aceasta situatie cu prima ocazie cu care am ajuns in fata calculatorului am inceput a 7-a campanie “de test” pe linkedin.

Si voila:

Linkedin in Romania
Linkedin Ads in Romania

Costul pe click incepe de la 4 Euro insa campania poate fi extrem de bine targetata daca iti cunosti audienta. Concluzia este ca internetul si tot ceea ce tine de internet se schimba intr-un ritm ametitor si asta este motivul pentru care trebuie permanent sa verificam informatiile pe care le detinem.

O rata mare de click, un CPC cat mai mic si o rata de conversie cat mai buna. Sambata, 24 iulie la Lumea Seo PPC vom putea discuta si despre acest eveniment extrem de important pentru industria PPC Marketing si Marketing bazat pe performanta.

Ionut Munteanu

Comments

Dezvoltare Personala

si de ce ar fi asta mai util decat facebook, sa spunem? pt ca se adreseaza unui alt segment de piata? adica pe facebook sunt mai multi posibili clienti… dar banuiesc ca depinde si de ce promovezi

Vlad

4EUR mi se pare foarte mult. E foarte dificil sa creezi ceva profitabil cu un astfel de pret. Plus ca iti trebuie o gramada de bani sa testezi.

suceava

pfff… 4 euro pe click mi se pare ….fffff mult ! sigur e atat ?

Anunturi imobiliare

Comparabil cu AdWords mi se pare enorm. Cel mai mare CPC din AdWords in Romania de care stiu este de aproximativ 2 euro, dar si acela este un caz special, o nisa care chiar scoate profit.

Singurul caz in care cred ca ar fi profitabil este cand o conversie valoreaza foarte mult.

Programe pascal

Poti sa iti faci si cont de publisher la ei?
Sa ne spui si noua daca si-a meritat banii campania facuta de tine!

Adriana

Am vazut ads-urile romtelecom de ceva timp pe linkedin.Finally si in .ro
Ma bag si io la o campanie, asa, de test 🙂 Va trimit feedback.

articole copii

Interesant dar 4 EUR se pare mult pentru un click

Liga 3

Daca e 4 euro pe click e foarte ,foarte mult!
Oricum interesant!

Calivita

Prin pretul pe care il impune, de 4 Euro, cred ca a scos romania din circuit, poate fi eficient doar in campanii foarte stricte, poate pentru cautarea unor manageri buni sau cine stie

Amenajari interior

Recunosc ca e prima data cand aud de Linkedin Ads dar cu siguranta pretul unui click nu incepe de la 4 euro, oricat de targetat ar fi… Cine si-ar permite sa plateasca atat, si are nevoie de personal calificat apeleaza la headhunters…

[…] va intra, cand ajunge acasa la ora 21:00 si va adauga prietena in grupul de prieteni de pe reteaua sociala favorita, va da click pe linkul de pe wall-ul prietenei si va aceesa o stire despre domeniul financiar […]

Online Games

hmm mi se pare ca este cam scump comparativ cu adwords,dar nu stiu ce sa zic mai multe ca nu am incercat..si cu adwordsul am avut ceva probleme de setari nu cred ca le-am facut cel mai corect..sa ne zici si noua cum e cu campania din LinkedIn.bafta

Blugi originali

Nu am mai auzit de aceasta reteae de promovare. Din cate am citit , cred ca este ceva asemanator cu Google Adwords. Mi se pare mare suma minima jucata, dar poate ca efectele sunt satistacatoare.

filme gratis

Cam mult 4 euro / click …