X
    Categories: PPC Marketing

Linkedin Ads in Romania (Linkedin PPC in Romania) (0.5)

Surpriza, surpriza: Linkedin Ads in Romania. Incredibil este insa cum am ajuns la aceasta informatie. Vorbeam despre formele de promovare PPC, despre acele cateva retele sociale prin care se poate face PPC si regretam ca reteaua mea favorita, Linkedin nu permite la acest moment targetarea audientei in Romania.

Am observat cateva campanii romanesti pe Linkedin insa am ramas la convingerea (cum se intampla pana nu demult) ca acele campanii fac selectia audientei prin mesaj (textul fiind in Romana).

Cum am aflat insa ca functioneaza si targetarea pe Romania. Un tanar, nu cu mult peste 19 ani a intrat intr-o polemica cu mine in care sustinea vehement ca el stie sigur ca pe Linkedin se pot face campanii pay-per-click in Romania. Plin de mine si fundamentat de experientele anterioare in care repetat am fost dezamagit (cele 6 campanii de test din contul meu de linkedin) mi-am sustinut fara rezerva punctul de vedere.

Tanarul a renuntat la un moment dat sub pretextul ca poate nu a observat cu atentie targetarea pentru Romania si pentru a evita penibilul generat de aceasta lipsa de informatie.

Intrigat de aceasta situatie cu prima ocazie cu care am ajuns in fata calculatorului am inceput a 7-a campanie “de test” pe linkedin.

Si voila:

Linkedin Ads in Romania

Costul pe click incepe de la 4 Euro insa campania poate fi extrem de bine targetata daca iti cunosti audienta. Concluzia este ca internetul si tot ceea ce tine de internet se schimba intr-un ritm ametitor si asta este motivul pentru care trebuie permanent sa verificam informatiile pe care le detinem.

O rata mare de click, un CPC cat mai mic si o rata de conversie cat mai buna. Sambata, 24 iulie la Lumea Seo PPC vom putea discuta si despre acest eveniment extrem de important pentru industria PPC Marketing si Marketing bazat pe performanta.

Ionut Munteanu :