X
    Categories: Unelte interesante

Lista Paginilor Facebook din Romania (www.facebrands.ro)

De mult mi-am dorit lista paginilor de Facebook din Romania organizata pe industrii sau pe domenii de activitate.

La un moment dat m-am apucat sa fac chiar mai mult decat atat; am selectat cateva dintre paginile de Facebook care au activitatea si care au cel putin personalizat logo-ul si le-am adaugat intr-un fisier txt. Eh, no’ fi la fel de “user-friendly” ca Romanian Brands on Facebook dar e util.

Ei bine, Andrei Stefan, webdeveloper freelancer, proprietarul lumeaemica.ro a stiut cum sa manipuleze informatia si sa transforme o idee intr-un proiect. Ne-am reintalnit dupa ceva timp la NetCamp 2010 si mi-a povestit despre Facebrands.ro. Mi-a spus ca sunt majoritatea paginilor de pe Facebook, adica fanpage-uri si ca au fost inscrise manual de catre diferiti vizitatori.

Va spun adevarul, imediat am cautat sa vad daca au cateva categorii ce ma intereseaza si am trecut la a cauta in lista fanpage-urile dezvoltate de Republika. Am gasit o parte dintre ele si m-am bucurat teribil, cineva le recomandase. Daca mai tin minte, cred ca am recomandat si eu libiris.ro ca un modest fan si am scris un email catre colegi mei despre aceasta grozava aplicatie in care poti adauga fanpage-uri si unde poti compara pagini de pe Facebook din acelasi domeniu.

Facebrands.ro este pentru paginile de pe Facebook ce este Trafic.ro pentru siteuri. Nu este o alternativa la Facebook Insights, cum nici Trafic.ro nu este o alternativa la Google Analytics, ci o modalitatea de a creste vizibilitatea brandului, un ghid printre cele mai interesante pagini de pe Facebook.

Si da, Inna e pe primul loc. 🙂

Romanian Brands on Facebook (facebrands.ro) are like-ul meu, orice ar zice Piticu ca nu conteaza like-urile.

Ionut Munteanu :