Navigate / search

Lista Specialistilor in Google Adwords (in constructie)

Va rog sa mă ajutati sa facem o lista cat mai completa cu specialiști romani care se ocupa de Google Adwords sau care vor sa se ocupe de astfel de campanii.

Google spune ca a descoperit peste 150 care fac Google Adwords, eu sunt sceptic cum nu sunt afisate pe siteul Google mai mult de 25 de agenții / specialisti certificati. Cred insa cu tarie ca sunt mult mai multi cei care vor sa devină specialiști in acest domeniu. Dar pentru a deveni specialist nu e suficient doar sa petreci ore citind despre Google Adwords sau vizualizand tutoriale. Bineinteles ca ajuta si simplifica semnificativ procesul de invatara, dar fara a face efectiv campanii si a investi bugete cu greu poti deveni specialist.

Sunt in piata cativa, cei care au investit bugete si au avut responsabilitatea bugetelor pentru ei sau pentru clientii lor. Voi începe lista cu specialiștii certificati, voi continua cu cei pe care îmi sunt prieteni si apoi ii voi adaugă pe cei despre care doar am auzit.

M-am gândit vreo 2 minute daca sa încep sau nu lista cu mine, așa ca va rog nu judecati foarte aspru acest aspect.

Ionuț Radu Munteanu
Dragos Smeu
Marius Lazarescu
Cristian Ignat
Vlad Andries
Bogdan Aron
Gabriela Andrei
Denisa Tudor
Sorin Vlaicu
Aurora Toma
Oana Dumitrescu
Diana Bancu
Marius Negre
…..
OBS. Cei care nu au fost trecut INCA, nu va suparati. Va astept sa imi trimiteti linkul catre siteul vostru, linkul catre linkedin si cei care au linkul catre pagina de certificare GAdwords. Puteti sa imi trimiteti pe email, sms, facebook, comentariu, sau sa scrieti pe un servetel cand ne vedem (aceasta ultima varianta nu este cea mai eficienta)

Pe toti cei care vor sa afle mai multe despre acest domeniu va invit la evenimentul Lumea SEO PPC, singurul eveniment lunar despre SEO si PPC Marketing. Si totodata cei care vor sa isi incepa cariera, vor sa inceapa sa lucreze pe campanii ii invit sa-mi trimita un email pe adresa imunteanu [at] webdigital.ro

Ionut Munteanu