X
    Categories: Părerile mele

Long time, no post

Unde frecventa cu care scriu pe blog nu era oricum una laudabila, in luna August m-am autodepasit, nu am scris nici un articol, ceea ce faca ca noul meu record personal la “intervalul de timp dintre articolele scrise” sa se ridice la 2 luni.

Dar hai sa fac o mica retrospectiva a lunii August. A fost a 43-a editie Lumea SEO PPC, foarte interesanta si de succes cu peste 50 de participanti. Am plecat de la Republika Interactive si nu am scris inca nimic despre cat de buna a fost viata in agentii. Am adaugat inca 3 clienti portofoliului WebDigital si aici s-au asezat si mai bine lucrurile. Am sustinut prezentarea despre SEO la scoala de vara Gpec.

Insa la inceputul lunii Septembrie s-a intamplat ceva care mi-a confirmat ca lucrurile facute cu seriozitate si pasiune iti aduc rezultate pe termen lung. Asa s-a intamplat cand am fost recrutat de Adobe Romania pentru pozitia de Senior Marketing Manager pentru Adobe Business Catalyst, un produs excelent dezvoltat intr-un colectiv extraordinar.

A trecut doar o luna de la primul contact cu Adobe si deja ma simt ca si cand as fi fost cu echipa dintotdeauna. Nu ascund ca mi-e dor de cafeaua de dimineata bauta in gradina cu republikanii, de pranzul la Genin, de proiectele nebune nebune nebune facute impreuna, de sedintele de proiecte si de campaniile la fel de nebune. Le urez succes in continuare fostilor colegi si bine v-am gasit celor noi.

Iar tie cititorule iti promit ca voi scrie chiar mai des 1 luna.
Tie ce ti s-a intamplat in ultima perioada?

Ionut Munteanu :