Navigate / search

Lumea Seo PPC, Sambata 13 Noiembrie 2010

Subsemnatul Ionut Munteanu și Olivian BREDA va asteapta cu drag la cea de-a cincea editie lunara Lumea SEO PPC.

Ne-am gandit sa punem intalnirea un pic mai tarziu Sambata asta, asa ca vom incepe la ora 11:00.

Tema generala a intalnirii: Gestionarea relatiei cu clientii;

Adresa exacta: Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41 (langa magazinul Muzica din Bucuresti, la cateva minute de mers pe jos de la Piata Universitatii). Vedeti harta Orange Concept Store.

Multumesc lui Tudor Totolici, Specialist in Online Marketing la Republika Interactive, lui Alexandru Stan, Deputy Sales Director la Innobyte si lui Florin Spataru de la Iseom pentru ca au acceptat sa imparta din experienta lor.

Va invit sa accesati siteul lumeaseoppc.ro pe pagina speciala pentru Inscrieri la Lumea Seo PPC.

Ionut Munteanu

Comments

Olivian BREDA

Mersi de mesaj, Ionuț.

Razvan

Of.. abia astazi, duminica, am citit postul tau, am ratat intrunire de ieri. despre ce a fost vorba? poate ne auzim data viitoare…

iMunteanu

Te asteptam data viitoare ! 🙂

aloe

data viitoare cand va fi?

Dan

Asteptam cu placere data viitoare. Am verificat si eu link-ul de mai sus. Multumim.

Ciprian

Pacat ca au loc doar in Bucuresti astfel de intalniri .

Noni

poate in curand va extindeti si organizati si la Timisoara asa ceva.

Games

pacat ca nu se tin astfel de cursuri si altundeva inafara de Bucuresti..:(

dobrin

am si eu o mica intrebare . cat ar costa in mare serviciile SEO sa fie functional 100% pentru un site cum am la semnatura ?

Cosmin Cornea

Intalnirile SEO pot fi mereu interesant, schimbul de experienta in acest domeniu e mereu foarte important. Niciodata nu poti spune in SEO ca stii tot si nu mai ai nimic de invatat.

iMunteanu

@dobrin Serviciile SEO sunt extrem de specifice si particularizate pentru fiecare site.

Costurile acestor servicii difera in functie de prestatorul de servicii pe care il contractezi, de volumul de lucru pe care il are de facut si in functie de obiectivele pe care incearca sa le atinga.

Incearca totusi sa te gandesti cat vrei tu sa investesti in promovarea in motorul de cautare prin rezultatele organice si cat vrei sa castigi din aceasta investitie. Daca rationamentul este asta, ai foarte putine sansa sa scapi lucrurile de sub control.

+ SEO se apropie din ce in ce mai mult de un model de lucru, un mod de a face lucrurile, cat te costa sa faci lucrurile in acest mod? Cat te costa sa le faci cum le faci acum?

Haine Ieftine

Sunt foarte bune astfel de intalniri, nici nu realizezi cate informatii si cunostinte poti sa acumulezi. Mi-ar place sa fiu prezent la urmatoare intalnire.

[…] cateva date mi-au atras atentia, si anume: ca vizitatorii care vin din ppc marketing stau mai putin cu aproape 1 minut fata de media celor care vin din rezultate organice insa acestia […]