Navigate / search

Mementum Pan Concept International (targdemasini.ro, casedelux.ro, stentor CRM)

A fost odata ca niciodata si daca n-ar fi fost nu s-ar povesti o adunatura de minti, tinerete pe care am strans-o laolalta in Carol nr.63 si ne-am apucat de marketing online, aveam cateva proiecte proprii pe publishing (am aflat mai tarziu ca asa se numeste) si pe dezvoltare si integrare (tot mai tarziu am aflat ca asa se numeste programarea daca o imparti si o desparti) si un client principal pe care il iubeau si il urau in acelasi timp, era Vara 2006, era chiar ziua mea.

Ne ocupam de aplicatii web, de website-uri, de strategie de marketing, de SEO, de publishing, de activism comercial, sondaje si monitorizare, eram agentie si nu, habar n-aveam, dar fiecare lucru pe care il faceam iesea muncit si de cele mai multe ori bine.

Am gasit poza si m-a lovit o oarecare melancolie (eu fiind mai sentimental), sper sa trezeasca macar o traire pentru cei care sunt in poza.

Bafta la toti pe viitor si va multumesc ca v-am cunoscut!

Ionut Munteanu

Comments

Radio online dance

Ce frumosi sunteti cu totii ! Asa ar trebui sa arate toate echipele celor care isi doresc ceva in viata ! Senini si pusi pe fapte mari.

Raluca

Sunt de acord cu tine – Sunteti foarte frumosi cu totii! Multa bafta in continuare!

Sport

Amintirile nu se uita.Sunteti foarte frumosi bafta in tot ce faceti!

Irina Ionica

Sa stii ca si pe mine ma loveste melancolia si ma uit la pozele astea din cand in cand 🙂 Numai bine tuturor si multa bafta! Sa aveti o viata frumoasa!