Navigate / search

Merg la GPeC SUMMIT şi-ţi recomand acelaşi lucru

Cred cu putere că sunt unele lucruri pe care trebuie să le faci cel puţin o dată în viaţă. GPeC SUMMIT nu este unul dintre ele, pentru că aici este recomandat să participi ori de câte ori se iveşte ocazia. Iată, ocazia se materializează pe 14 noiembrie şi dispare în seara de 15 noiembrie.

Entuziasmul e o stare firească ce mă încearcă atunci când aflu că este pregătit cel mai bun line-up de speakeri din ultimii 12 ani. Organizatorii promit că afirmaţia este una fără exagerări şi ne dau următoarele argumente în această privinţă:

a. La ediţia aceasta, GPeC SUMMIT găzduieşte mai mult de 30 de speakeri internaţionali şi români.

b. În prima zi de summit se va discuta despre perfecţionarea experienţelor de digital marketing oferite utilizatorilor şi va fi atins subiectul particularităţilor pieţelor din Europa Centrală, la care se adaugă cel al oportunităţilor de dezvoltare în ţările din jur.

c. Pe 15 noiembrie, prezentările interactive ale speakerilor internaţionali aleşi “pe sprânceana GPeC” se vor succeda, fiind despărţite doar de sesiuni de Q&A şi cazuri punctuale de exerciţii practice. Conţinutul este prezentat în comunicatul de presă drept unul pur, premium, non-advertorial şi plin de exemple practice despre cum să îţi dezvolţi afacerea.

Iată de ce îţi recomand să mă imiţi şi să fim la locul potrivit şi la timpul potrivit.

d. Vom avea ocazia să aflăm care sunt cele mai bune magazine online ale anului din cele 100 înscrise în competiţia GPeC, iar storytellingul învăluie totul şi aici – Gala Premiilor eCommerce implică şi răsplătirea celor mai performante companii din domeniu. Gazda va fi Andi Moisescu şi cu asta am spus tot 🙂

Am momente când îmi amintesc sloganul „probably the best beer in the world” numai pentru că este inserată menţiunea „probably”, lucru care m-a făcut atent. Fac repede conexiunea cu line-up-ul de la GPeC Summit 14-15 noiembrie, „probabil cel mai bun din ultimii 12 ani”.

Dacă bănuieşti line-up-ul de speakeri că nu ar fi cel mai bun, scapă de bănuială accesând!

Ionut Munteanu