Navigate / search

Ne vedem la Superweek, 23-24 Octombrie 2012 – Sinaia

Ati vazut cum a fost luna trecuta la Internet & Mobile World? Evenimentul a avut in centru atragerea atentiei asupra mediului online si evidentierea beneficiilor investitiei in toate resursele pe care internetul le pune la dispozitie. A fost un eveniment ce a vizat intreaga industrie a online-ului.

Acum ma bucur sa fiu prezent la un eveniment ce si-a propus sa aduca in discutie marketing-ul online in toate formele lui, si aici ma refer la Pay Per Click Marketing, Search Engine Optimization, Analytics si altele.

Pe 23 si 24 Octombrie voi fi speaker in cadrul evenimentului Superweek ce are loc la Sinaia. In prima zi a evenimentului se va discuta despre SEO si Web Analytics. In cea de-a doua zi se va discuta despre PPC Marketing.

In cea de-a doua zi, dedicata Pay Per Click Marketing-ului voi vorbi despre „Ce trebuie sa contina o campanie de PPC Marketing pentru a fi perfecta?” si voi sustine un workshop despre „Cum construiesti lista de cuvinte pentru Google, folositoare in Google AdWords,dar si in SEO”. Aici puteti gasi programul conferintei pentru cea de-a doua zi. Vezi programul evenimentului Superweek.

Ionut Munteanu la Superweek Sinaia 2012

Printre cei care vor vorbi alaturi de mine se numara Gary Illyes Webmaster Trends Analyst la Google, Olivian Breda Freelancer si Co-organizator Lumea SEO PPC, Gabriel Curcudel- Krumel Founder of Advert Point, Liviu Taloi Owner at Web Audit SRL, Cristi Ignat PPC Marketing Manager la 2Parale. Pe langa faptul ca veti avea multe de invatat de la acest eveniment, conferinte si workshop-uri, veti merge la munte unde va veti relaxa la poalele muntilor.

Daca veti raspunde corect la aceste intrebari, veti avea ocazia sa veniti la munte pe 23 si 24 Octombrie la Superweek.

Pentru ca exista un numar limitat de bilete cu pret special, am decis sa va ridic o provocare, la care astept sa imi raspundeti. Intrebarea pentru voi este:
Poti garanta pretul pe click in campaniile prin Google AdWords? Daca da, de ce da? Daca nu, de ce nu?

Mi-ar placea sa stiu parerile voastre independent de pariciparea la Superweek. Dar cei care au cele mai bune raspunsuri vor primi de la mine o reducere de 10% la achizitionarea biletului pentru participarea la conferinta Superweek.

Ionut Munteanu