X
    Categories: Evenimente din Online

Orange MeetUp pe SEM (20 septembrie 2010, ora 19, Orange Concept Store)

Hai la un evenimentul organizat de Orange România și IAB România cu suportul Lumea Seo PPC si SEMRO unde sunt invitati 2 Speakeri straini care ne vor spune cum merg lucrurile la ei (foarte interesant, zic)

Orange Romania a gazduit majoritatea editiilor Lumea SEO PPC de dimineata la Orange Concept Store si alte multe evenimente interesante, asa ca locatia e cunoscut.

Data si adresa – Orange Romania si IAB Romania te invita la urmatorul Online MeetUp, luni, 20 septembrie 2010, ora 19, la Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41 (langa magazinul Muzica din Bucuresti, la cateva minute de mers pe jos de la Piata Universitatii – Vezi harta Orange Concept Store).

Tema intalnirii – Vei avea parte de discutii despre cum se optimizeaza o campanie de Search Engine Marketing (SEM), cum sa concepeti ad-uri eficiente. Scopul – atingerea unui public tinta relevant si obtinerea de rate de conversie cat mai mari.

Speakeri – Invitatii speciali ai acestei editii a Online MeetUp sunt:

Detalii despre evenimentul de luni: www.orange.ro/meetup.

Inscrieri – Pentru a participa, este necesar sa confirmati participarea: Anca TEIOSANU, meetup@orange.ro, telefon: 0374-44.30.84.

Eu voi fi acolo. Plec Marti in luna de miere.

Ionut Munteanu :