Navigate / search

Pay Per Click Marketing 360 la Internet Mobile World

In articolul de saptamana trecuta “Ce ati pierdut ignorand promovarea pe dispozitive mobile?” v-am povestit despre concluziile pe care le-am tras vis-a-vis de acesta forma de promovare.

Am subliniat dorinta de a mari numarul campaniilor destinate dispozitivelor mobile pe care le desfasuram pentru clienti in urmatoarea perioada. Ne-am propus separarea campaniilor pentru dispozitive mobile, cum Google AdWords si Facebook Ad Manager ofera posibilitatea filtrarii si selectiei audientelor in functie de dispozitivul folosit.

Totodata am concluzionat ca este recomandat sa adaugam “mobile” in display url si e necesar ca pagina de destinatie sa fie o versiune a siteului optimizata pentru dispozitive mobile. Iar, in ceea ce priveste reclamele tip imagine trebuie sa tinem cont de dimensiunile reduse ale ecranului pe care sunt afisate si sa folosim fonturi mari si sa nu ne bazam strategia pe elemente de finete.

Tot in acest articol spuneam ca voi sustine o scurta prezentare in cadrul evenimentul Internet Mobile World desfasurat intre 19-21 Septembrie la Romexpo. Aici vor fi prezenti peste 70 de speakeri locali si internationali care vor prezenta solutii concrete, cu aplicabilitate imediata, studii de caz si tendintele urmatorilor ani pe teme de digital marketing, mobile, social media, e-commerce, software as a service, cloud, web design si web development.

Acum stiu exact cand sa va astept in sala, si anume, Vineri, 21 Septembrie. Va astept sa ne vedem dupa, sa adresati intrebari live, pe Twitter, Facebook sau pe email; intrebari la care imi va face mare placere sa va raspund.

Ionut Munteanu

Comments