Navigate / search

Piata de linkuri sau Cum Gasim sa Cumparam Linkuri?

Inca un proiect excelent pe piata de online din romania. Trafic.ro este partenerul Lumea Seo PPC si comunitatea trafic.ro sustine evenimentul, asa ca este mai mult decat o placere sa aflu ca ei au avut aceasta excelenta initiativa.

Da, Google spune ca achizitia de linkuri cu scopul influentarii rezultatelor in motorul de cautare este interzisa. Insa, practic daca vreau sa cumpar linkuri pe un site pot face acest lucru fara ca Google sa stie. Adesea companiile achizioneaza advertoriale, o forma extrem de eficienta de a te promova, avand ca efect secundar traficului insa avand ca efect principal imbunatatirea imaginii companiei sau mai bine spus imbunatatirea reputatiei.

Asa ca, advertorialele care bineinteles au unul sau mai multe linkuri reprezinta o incalcare a politicii Google. Dar eu vreau sa imi dezvolt reteaua de linkuri externe pentru ca am nevoie sa beneficiez de valoarea PR-ului pe care mi-o transfera diversele siteuri. Ce ar trebui sa fac, sa cer ca cel care publica sa puna NOFollow pe linkuri, ar fi absurd.

Si pana cand aceasta absurditate va avea o explicatie vom tot achitiona linkuri si advertoriale.

Proiectul pe care vroiam sa vi-l prezint, care reprezinta o extra-optiune pe care Trafic.ro o adauga serviciului de monitorizare al traficului, se numeste “Piata de linkuri“. Dupa cum ii spune si numele Piata de linkuri este un spatiu virtual unde cei care vor sa cumpere linkuri ii intalnesc pe cei care vor sa vanda.

Oricine este membru trafic.ro are acces gratuit la ofertare sau la selectia furnizorilor pentru achizitia de linkuri. Piticu.ro (ia un link) se remarca in toata lista de furnizori cu un pret de 800 euro / luna / link. Insa, personal cred ca este un mecanism de pozitionare in lista de oferte pentru linkuri, metoda de care profita Piticu.

Pe langa piticu.ro, multe alte siteuri isi prezinta ofertele. Un loc extrem de bun pentru a gasi si furnizori de advertoriale. Am descoperit ca poti lua un advertorial si la 20 euro in care poti pune 2 linkuri, si asta de la un site cu aproape 20.000 de vizitatori unici pe luna. Wow!!

Va invit sa incercati aceasta aplicatie online, lista de furnizori este pentru buzunarul tuturor. Am profitat si eu de ocazie si mi-am ofertat un link intr-un articol la 3 euro / luna (negociabil pentru un numar mai mare de linkuri, insa nu am avut unde sa scriu acest detaliu) si un advertorial catre voi, draga mea audienta cu 200 euro / articol, cu subtextul ca sunt subiecte pe care le voi refuza.

Incercati Piata de linkuri de pe Trafic.ro

Ionut Munteanu

Comments

[…] in Marketing Online din 2003 si cu specializare in Pay-Per-Click Marketing”, promoveaza pe blogul sau solutii artificiale si nu vorbeste mai mult despre adevaratul marketing online, cel natural, cel […]