Navigate / search

Piramida nevoilor in SEO (optimizare pentru motoare de cautare)

Bruce Clay inc, pentru unii “who” (eng. cine) pentru altii un tatic (el Bruce) al marketingului centrat pe motoare de cautare si al optimizarii pentru motoare de cautare nascoceste inspirandu-se din psihologie de la un alt “who” (eng. cine) Abraham piramida trebuintelor si nevoilor in SEO.

Nu o sa fac acest articol despre mine insa rezonez cu asocierile dintre elementele din psihologie cu cele ale marketingului online. De aceea, cand cineva intreaba ce legatura are psihologia cu marketingul online si de ce iMunteanu nu preda la o scoala logica si psiho sau de ce nu ne vindeca ranile sufletesti intr-un cabinet si de ce s-a orientat sa ne miste neuronul in marketing online, raspunsul se regaseste si in aceasta frumoasa metafora a celor de la Bruce Clay inc.

Piramida nevoilor in

Pentru cei care nu stiu ce inseamna SEO, in continuare va ofer informatii legate de acest subiect, intrati pe motorul vostru preferat de cautare si tastati cu incredere “optimizare pentru motoare de cautare” si daca vreti sa ajungeti mai repede click aici

Am avut surpriza sa gasesc rezultatul din imaginea urmatoare. Primul rezultat Google Ads este in maghiara, mesajul este in maghiara, site-ul este in maghiara, domeniul este .ro. Ma intreb, retoric, le-o merge bine campania? Ah, si eu nu stiu maghiara si nici nu am aleasa pe undeva limba maghiara este doar un exemplu de “excelenta” tagetare. Felicitari, chiar voi accesa serviciile tale SEO.

Ma intreb RETORIC cat de bine ii merge campania ?

Articolul original il puteti gasi aici “Optimizare pentru motoare de cautare

Ionut Munteanu

Comments

Grecu Laurentiu

Pai sunt destui maghiari si la noi, mai ales in adreal. Au tintit zona aia ;))
Baieti buni ungurii!

munteanu

sigur, doar ca daca vroiau sa tinteasca ardealul puteau sa o faca fara sa tinteasca toata romania, sau ar fi putut sa faca o campanie diferita pentru cei care folosesc limba maghiara (true)

muzica noua

Fiecare cu ale lui !

IT Master

In momentul de fata pentru mine e mai importanta piramida aia ca piramida lui Maslow:))
Interesant post

Optimizare SEO

am facut si eu cautarea, este un domeniu.ro cu continut in maghiara

munteanu

cat de stupid, a?

Referat

Daca e sa analizam 100 de firme ce ofera SEO nu cred ca o sa gasesti mai mult de 5 care sa stie cu adevarat ce fac. Majoritatea “firmelor” de genul asta am observat ca PROMIT PAGINA 1 IN MOTOARELE DE CAUTARE pentru anumite cuvinte cheie. Eu stau si ma intreb cand vad afirmatiile astea : OARE GOOGLE E AL LUI? . Nici macar Google nu poate promite ce promit ei. Page rank x in n timp, pagina 1 pt cuvintele x si y si alte afirmatii de genul asta cand observati bine cam cum isi optimizeaza propriile site-uri. Cat despre piramida prezentata de tine mai sus cred ca mai nou un factor important este Page Speed decat PR. Eu de exemplu am cateva site-uri PR0 care se incarca sub 1 secunda, fara prea multe backlink-uri si care reusesc sa adune zilnic intre 2000 si 5000 vizite unice fiecare.

Blugi

A fost gandita inteligent acesta piramida. Fiecare element este in stransa legaura cu elementul vecin. Iar daca baza nu este corecta, muncim fara rezultat.