X
    Categories: Unelte interesante

Piramida nevoilor in SEO (optimizare pentru motoare de cautare)

Bruce Clay inc, pentru unii “who” (eng. cine) pentru altii un tatic (el Bruce) al marketingului centrat pe motoare de cautare si al optimizarii pentru motoare de cautare nascoceste inspirandu-se din psihologie de la un alt “who” (eng. cine) Abraham piramida trebuintelor si nevoilor in SEO.

Nu o sa fac acest articol despre mine insa rezonez cu asocierile dintre elementele din psihologie cu cele ale marketingului online. De aceea, cand cineva intreaba ce legatura are psihologia cu marketingul online si de ce iMunteanu nu preda la o scoala logica si psiho sau de ce nu ne vindeca ranile sufletesti intr-un cabinet si de ce s-a orientat sa ne miste neuronul in marketing online, raspunsul se regaseste si in aceasta frumoasa metafora a celor de la Bruce Clay inc.

Pentru cei care nu stiu ce inseamna SEO, in continuare va ofer informatii legate de acest subiect, intrati pe motorul vostru preferat de cautare si tastati cu incredere “optimizare pentru motoare de cautare” si daca vreti sa ajungeti mai repede click aici

Am avut surpriza sa gasesc rezultatul din imaginea urmatoare. Primul rezultat Google Ads este in maghiara, mesajul este in maghiara, site-ul este in maghiara, domeniul este .ro. Ma intreb, retoric, le-o merge bine campania? Ah, si eu nu stiu maghiara si nici nu am aleasa pe undeva limba maghiara este doar un exemplu de “excelenta” tagetare. Felicitari, chiar voi accesa serviciile tale SEO.

Articolul original il puteti gasi aici “Optimizare pentru motoare de cautare

Ionut Munteanu :