X
    Categories: Părerile mele

Romanii sunt senzationali

Abia asteptam o iniativa de forma “romanii sunt senzationali”. Pe aceasta cale ridic provocarea pentru toti cei care ma urmaresc si toti cei care gasesc timp sa contribuie si sa ajute la imbunatatirea imaginii Romaniei in fata lumii, cat de putin.

Eu am cunoscut cel putin 10 romani despre care pot spune cu certitudine ca sunt senzationali, de aici mi-a venit si ideea de “romanii sunt senzationali”. Pe langa faptul ca avem un spirit luptator, aratam, vai vai, mult mai bine decat o mare parte dintre europeni, si aici ma refer mai mult la sexul frumos, pe langa astea suntem inovativi, creativi si de multe ori mult mai optimisti decat celelalte natii.

Romanii sunt senzationali este concluzia mea. Sa va explic acum de unde aceasta dorinta de a spune aceste lucruri. Rom a facut o campanie online pe care mi-e ciuda ca, precum ii e si lui Costin, n-am gandit-o eu. Oricum, felicitari pentru cei ce au gandit-o!

Va arat urmatoarea reclama care o sa va clarifice totul.

Acum, va provoc sa luati si voi o expresie care va place si incepeti sa scrieti un articol. Costin a scris despre “romanii sunt destepti“, altii au scris despre alte lucruri interesante cu titlul “romanii sunt…”.

Addendum 04.12.2011:

Si pentru ca aceasta campanie sa aiba un impact si sa schimbe sugestiile din motorul de cautare  trebuie ca tot mai multi dintre voi sa caute pe Google expresii ce contin “romanii sunt”, bineinteles expresii pozitive. Mai jos am adaugat un banner care are ca link o cautare pe fraza cheie “romanii sunt senzationali”. Va multumesc anticipat pentru contributia voastra dand click pe bannerul de mai jos:


Ionut Munteanu :