Navigate / search

Scoala de Internet

M-am nascut in Iulie, si cum scoala incepea in Septembrie, aveam 6 ani si 2 luni cand am ajuns prima data in clasa I din cadrul liceului spotiv Braila. Familiei i s-a parut ca aveam stofa de sportiv, ehh, s-au inselat. Un lucru interesant a fost ca pentru un trimestru am devenit coleg cu cea care urma sa castige medalii de aur la inot, campioana la natatie Camelia Potec, pe care nu o cunosc si pe atunci nici nu stiam ca va deveni campioana.

Doar un trimestru am fost colegi de scoala (asa erau organizate scolile pe atunci) si eu am renuntat la inot datorita sensibilitatii pentru apa rece. Atunci am schimbat scoala cu una deloc speciala, scoala 10, insa mult mai aproape de casa. De acolo a fost doar un pas spre a deveni specialist in marketing online. Imi aduc aminte foarte putine lucruri din primele momente la scoala, insa dupa 20 de ani imi aduc totusi aminte emotiile pe care le-am simtit cu o zi inainte, imi amintesc o emotie puternica, o tensiune care greu m-a lasat sa adorm.

Acum sincer, cine-si mai aduce aminte cum s-a simtit? Pot doar sa imi imaginez ca a fost asa. Ce stiu sigur este cum ma simt astazi cand maine va avea loc workshopul pilot care va da startul unor serii de cursuri, traininguri in marketing online. Scoala de Internet este denumirea proiectului si siteul este www.scoaladeinternet.ro unde vor aparea informatiile despre toate cursurile si orarul acestora, siteul nou va fi lansat cand incepe scoala, dupa modelul bine cunoscut.

Maine insa avem cativa participanti care vor testa planul de curs care contine teorie si practica in marketing online. Rolul principal este ca cei din sala sa faca cunostinta cu marketingul online si cu internetul. Totodata ne dorim sa perfectionam programul scolii pentru participantii care vor ajunge incepand cu 15 Septembrie.

Scoala de internet este un proiect initiat impreuna cu Tudor Totolici cu care voi sustine acest prim curs. Planul de curs este contruit in special pentru a ajuta antreprenori, persoane care vor sa dezvolte proiecte pe internet dar si specialistilor in marketing online.

Cum bine spunea Bogdan Aron intr-un articol despre unde studiem in Romania marketing online dorinta noastra este sa dezvoltam cat mai multe astfel de cursuri si sa adunam sub umbrela Scoala de Internet specialisti care sa acopere toate domeniile marketingului online.

In weekendul care incepe astazi, 23-24 iulie, organizam primul curs care va da startul programelor scolii de internet. Afla aici detalii despre acest co-training de 18 ore si da-ne un telefon pentru a te inscrie (bineinteles ca sunt locuri limitate pentru aceasta data)

Va asteptam sa aruncati un ochi incepand cu 15 Septembrie pe siteul scolii de internet pentru cursurile noi!

Ionut Munteanu

Comments

Mugur Frunzetti

Si tu tot in iulie? Si cu chef de scoala? :p