Navigate / search

SEO si Site-building

Aceste doua notiuni “SEO” – Search engine optimization si Site-building ar trebui tratate in aceeasi sectiune. Bineinteles toti cei din domeniu vor putea sa va asiste in optimizarea site-ului pentru motoare de cautare si dupa ce ati construit deja siteul.

Cea mai buna varianta pentru momentul in care construiti un site este sa fiti asistati de catre un Website Planner cu suficiente cunostinte de SEO.

Daca constructia unui site este dificila atunci cand doriti sa realizati un site performant, constructia unui site asistat de un Website Planner si SEO Engineer va fi mai greoaie datorita volumului de informatii si restrictii pe care le impun tehnicile, insa veti fi tot timpul asistat de un dictionar si un consultant care va veni cu explicatii legate de motivele pentru care anumite lucruri sunt facute intr-un anumit fel.

Toate “prostiile” pe care le vedeti la concurenta sau la prieteni nu sunt cele mai bune variante pentru voi. Inovatia NU trebuie ignorata, este in sine mai buna decat inventia insa pentru a aplica orice vedeti pe alte site-uri si “va place” poate fi doar o decizie emotionala si poate sa nu fie cea mai buna varianta pentru vizitatorii vostri.

Ce este SEO?

Ce este site-building?

Pentru aceste doua intrebari trebuie sa aveti raspunsuri atunci cand decideti sa alegeti tehnologia in care construiti site-ul, aceste intrebari va vor raspunde la 1000 de alte intrebari si va vor ajuta sa luati 1000 de alte decizii legate de constructia unui site.

Mult succes.

Ionut Munteanu

Comments

tzarix

foarte bun articolul! felicitari!

Servicii web design

Foarte tare optiunea ta: gandire rationala, ignorarea emotiilor in decizia de SEO.

Cool.

Electrician

Din nefericire in Romania inca nu este prea cunoscuta notiunea de SEO iar daca este cunoscuta nu este pe deplin inteleasa. Si o alta problema majora sunt firmele care ofera servicii SEO insa habar nu au cu ce se mananca rezultand servicii proaste si opinii si mai proaste despre subiect.

jante auto

@Electrician: de auzit a auzit lumea de SEO dar nu prea stie cu ce se maninca si nu prea intelege pentru ce sa dea atatea bani

iulia

hello, intr-adevar SEO ar trebui privit cu o oarecare detasare, insa de obicei companiile din Romania ori se panicheaza cand aud aceasta notiune ori accepta prima oferta, fara sa se consulte in prealabil cu vreun specialist!
Interesanta opinia vis a vis de SEO si Site Building!

home delivery

Ce e mai urat e ca unele companii au inceput sa faca aceste lucruri singure, fara sa se consulte cu cineva. Asa risca sa intre in spam…

jante auto

cum zicea si home delivery sunt multe firme care isi fac singure partea de seo si nu au nici un rezoltat si usor usor incepe sa scada increderea in seo

iMunteanu

Este si normal sa se intample asa, exista profesionisti care trebuie as se ocupe de aceste servicii. Daca si-ar repara fiecare singur masina ar fi foarte suparati pe producatorii de masini :))