X
    Categories: Lucruri ce merită reținute

SEO si Site-building

Aceste doua notiuni “SEO” – Search engine optimization si Site-building ar trebui tratate in aceeasi sectiune. Bineinteles toti cei din domeniu vor putea sa va asiste in optimizarea site-ului pentru motoare de cautare si dupa ce ati construit deja siteul.

Cea mai buna varianta pentru momentul in care construiti un site este sa fiti asistati de catre un Website Planner cu suficiente cunostinte de SEO.

Daca constructia unui site este dificila atunci cand doriti sa realizati un site performant, constructia unui site asistat de un Website Planner si SEO Engineer va fi mai greoaie datorita volumului de informatii si restrictii pe care le impun tehnicile, insa veti fi tot timpul asistat de un dictionar si un consultant care va veni cu explicatii legate de motivele pentru care anumite lucruri sunt facute intr-un anumit fel.

Toate “prostiile” pe care le vedeti la concurenta sau la prieteni nu sunt cele mai bune variante pentru voi. Inovatia NU trebuie ignorata, este in sine mai buna decat inventia insa pentru a aplica orice vedeti pe alte site-uri si “va place” poate fi doar o decizie emotionala si poate sa nu fie cea mai buna varianta pentru vizitatorii vostri.

Ce este SEO?

Ce este site-building?

Pentru aceste doua intrebari trebuie sa aveti raspunsuri atunci cand decideti sa alegeti tehnologia in care construiti site-ul, aceste intrebari va vor raspunde la 1000 de alte intrebari si va vor ajuta sa luati 1000 de alte decizii legate de constructia unui site.

Mult succes.

Ionut Munteanu :