X
    Categories: Părerile mele

Sunt un mamut intr-un cub de gheata

Daca va spuneam din titlu ca vreau sa ajutati comunitatea specialistilor in SEO si PPC prin redirectionarea a 2% din impozit cred ca rata de click ar fi fost mai mica, si cu toate ca rata de conversie, cel putin teoretic, ar fi fost mai mare eu am o alta parere in acest caz.

Eu cred ca daca am reusit sa va aduc pe aceasta pagina atunci v-am castigat suficient atentia ca voi sa va ganditi serios, 20 de secunde, la acest subiect. Si daca sunteti dintre cei care nu ar fi da click daca titlul ar fi fost “Redirectioneaza 2% din impozit catre comunitatea SEO PPC”, sper sa va schimb parerea.

Uite cum vad eu lucrurile. Marketingul online este unul dintre cele mai accesibile si eficiente forme de marketing descoperite de om pana acum. Bineinteles, folosite corect unele dintre aceste armele de marketing pot face diferenta dintre succes si esec pentru mai toate companiile mici si mijlocii care sunt la inceput sau care trec prin perioade mai dificile (crize economice, competitia foarte mare etc).

Incepand cu criza economica am observat o crestere a cererilor venite pentru serviciile de marketing online in general, dar in special pentru marketingul centrat pe motorul de cautare Google. Pe langa interesul pentru SEO (search engine marketing) si Google Adwords, din ce in ce mai multi specialisti se orienteaza catre marketing online.

Specialistii in SEM ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa creasca, sa reduca costurile neproductive si sa comunice mai eficient produsele si serviciile lor cu bugete accesibile. Bineinteles, demersul este tot unul economic, si nu ar putea fi altfel cat timp este despre bani.

Demersul nostru este sa strangem prin intermediul Asociatiei Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania fonduri pentru diferite activitati pe care vrem sa le organizam. Evenimentul Lumea SEO PPC, evenimentul lunar care de mai bine de 2 ani strange specialisti, aspiranti si clienti este unul dintre evenimentele pe care vrem in continuare sa le desfasuram. Lucram acum la lansarea unui studiu, primului de acest tip din Romania.

Daca pana acum nu ati redirectionat 2% catre o organizatie sau cauza puteti sa va implicati acum in sustinerea comunitatii specialistilor in SEO si PPC. Aici puteti descarca documentul pe care il completati si il trimiteti prin posta Formular 230 (pentru contribuabili cu venituri din salarii – salariati).

Mai multe despre Lumea SEO PPC 2% poti citi aici.

P.S.Titlul este dintr-un joc de iPhone pe care il recomand Cool Race
Cand va jucati sa va ganditi la redirectionarea a 2% din impozit nu catre stat ci catre specialistii in SEO si PPC.

Iti multumim anticipat.

Ionut Munteanu :