Navigate / search

WeContent – Content Marketing Conference

Îmi place să vă recomand evenimente în care eu cred sau la care îmi doresc să particip și bineînțeles la majoritatea chiar particip. De data asta vreau să vă fac ”cunoștință” cu WeContent – conferința specializată pe content marketing.

Și cum “content is king” și asta venind de la mine care din totdeauna am pus accent pe unde și cui îi afișezi acest conținut. A nu se înțelege că doar conținutul de la sine o să se promoveze fără ajutor. Asta a rămas mai mult sfântul graal decât fata Morgana.

Mai concret, în cadrul conferinței, organizatorii și-au propus să reunească oameni cu aceeași viziune și dorință asupra creării conținutului de calitate. Aceasta se adresează specialiștilor de marketing, comunicare și PR, copywriteri-lor și content writeri-lor, antreprenorilor, vloggeri-lor, bloggeri-lor, influenceri-lor, specialiștilor SEO, dar și oamenilor pasionați de content marketing în general.

De ce să participi? Pentru că vrei să afli cum să formulezi o strategie de content marketing de succes…..asta este prezentarea clasică. Însă eu chiar îi cunosc pe oamenii invitați să vorbească: sunt fan-ul declarat al lui Cristian Lupșa, pe care acum 10 ani l-am cunoscut la o școală de vară la care amândoi eram invitați să ajutăm tinere talente să-și dezvolte potențialul și am participat la cursul lui. A fost o experiență concretă care m-a ajutat să-mi spun poveștile puțin mai bine în ultimii 10 ani.

Chinezu este model pentru echilibrul dintre familie, scriitură, profesionalism, maimuțăreală și cu care îmi face plăcere de fiecare dată să mă văd. Ultima oară l-am sunat înainte să piardă România la rugby, când mi-a dat indicații cum să-l duc pe fiu-miu la primul meci, care, la cât am înțeles eu, a fost un meci frumos.

Despre Laurențiu, nu spun nimic pentru că sunt invidios pe câte premii a câștigat cu Digital Star și de câte ori s-a urcat pe toate scenele ca să mulțumească echipei și clienților care l-au susținut.

Bine, dacă vrei să înveți lecții concrete, pe care le poți aplica imediat, de la speakeri consacrați din România și UK atunci trebuie să vii.

Pe tema ultimelor tehnologii și tendințe pentru crearea de conținut remarcabil este mult conținut valoros ;). În plus poți să interacționezi cu speakerii, să faci networking cu peste 350 de specialiști din domeniu și să intri într-o comunitate de oameni care creează și susțin conținutul de calitate.

Câteva cuvinte de la organizatori: există și câțiva speakerii internațional în cadrul conferinței: Jon Burkhart – Fondator TBC Global, Sonja Jefferson – Content marketing consultant and trainer Valuable Content.

Cei doi vor susține două workshop-uri, care promit să te ajute să înveți să îți duci rezultatele la un alt nivel. Mai mulți speakeri care merită listați: Jon Mowat – Managing Director Hurricane Media, Petru Cuciuc – Art Director Amber, Mihai Holhos Fondator Doza de Haș & Viral Studios. Pentru a vedea lista întreagă de speakeri, dar și alte detalii despre conferință, te invit pe site-ul WeContent.

Ne vedem în sală!

Ionut Munteanu