Navigate / search

Workshop Marketing Online la tinerii de la YouthBank

Salut dragilor,

Am fost invitat Sambata sa sustin un training despre marketing online, instrumente si metode de promovare online unor elevi de liceu inscrisi voluntari in programul Youth Bank, program implementat de Asociatia pentru Relatii Comunitare.

A fost foarte placut sa-mi aduc aminte de liceu.

Participantii la trainingul meu vor avea ulterior misiunea sa isi aplice cunostintele dobandite in cadrul programului sau in cariera pe care o vor urma ulterior.

Tinerii prezenti la Youth Bank ( Clubul copiilor nr.1 situat in zona Parcului Ciresarii – intre pietele Domenii si Chibrit), vor trebui sa realizeze ulterior, tot in cadrul programului, campanii de strangere de fonduri prin organizarea de evenimente. Si aici va provoc sa ii ajutati.

Youth Bank este un program implementat de Asociatia  pentru Relatii Comunitare si a luat premiul I pentru cel mai bun proiect educational la Gala Premiilor in Educatie. In continuare sunt cateva poze cu evenimentul si suportul de workshop.

Ii multumesc lui Tudor Totolici pentru ca a participat alaturi de mine, in special la etapa practica a workshopului. Ne-am impartit in 2 echipe cu rolul de a planifica promovarea online a evenimentului. Ambele echipe s-au ridicat peste asteptarile mele si cred ca generatia viitoare are extrem de mult potential in adoptarea mecanismelor si metodelor noi de promovare si comunicare.

Va invit sa urmariti in continuare evolutia proiectelor Youthbank pe Facebook.

Ionut Munteanu

Comments

Tricouri Funny

Foarte tare. Marketingul pe internet incepe sa devina o industrie si in Romania. Puterea internetului este nelimitata, si este loc pentru fiecare.

Haine Ieftine

Un seminar la care mi-ar face mare placere sa asist. La noi nu sunt scoli care sa predea lectii referitoare la marketingul online.

Model CV european

Astfel de cursuri ar trebui tinute in mai multe licce, pentru a informa tineretul despre partea buna si activa a internetului.

Pantaloni online

Tinerii de azi au nevoie de cat mai multe cunostinte din domeniul online-ului, pentru a vedea ca internetul poate sa aiba multe functii utile.